2777
2789
عنوان

ماجرای کثیف کاریای زنداییم اونم شب مهمونی🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 142 پست

من وسواس نیستم ولی خب خوشم نمیاد 

من حتی مواد کتلت و سالاد الویه هم با دستم مخلوط نمیکنم همرو با قاشق 

اگرم نشه دستکش می‌پوشم 

هندونه هم خیلی راحت با چاقو برش میدم میذارم تو ظرف 

تا الآنم هیچ طرفی رو تو حموم نشستم واقعا بدم میاد 

حالا واسه بعضیا عادیه رو دیگ نمی‌دونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی حموم و دست شویی یکی باشه بحثش جداست ولی حموم جدا خیلی ها توش دیگ و قابلمه جدا میشورند یا ظرفهای مهمونی که زیاد باشه یا حتی سبزی زیاد و توی حموم میشورند.نمیخوای که پهن کنی کف حموم.اول کفو خوب میشورند بعدم ظرها رو توی قابلمه یا لگن آشپزخونه میزارند و میشورند وقتی تماس با جایی نداشته باشه چه اشکال نداره.آبم که از شیر میاد چه حموم چه آشپزخونه.ی سری حساسیتها هم شده باکلاسی ینفر میشناسم از ظرف شدن توی حموم اونم با کلی رعایت و داخل تشت مخصوص آشپزخونه ایراد میگیره ولی بچش رو فرش پذیرایی جیش میکنه-پوشکو بدون زیانداز روی فرش عوض میکنه و بدون دست شستن برا مهمون میوه میاره

یعنی فشارش میدی توی لیوان بعد آبش رو میدی مهمون؟

اره😃چ کاریه پول برق بدم ازابمیوه گیری استفاده کنم وقتی دستام کارمیکنه

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

اره😃چ کاریه پول برق بدم ازابمیوه گیری استفاده کنم وقتی دستام کارمیکنه

امیدوارم شوخی کرده باشی 🥲😃

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

امیدوارم شوخی کرده باشی 🥲😃

خیر🤨

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

چقدر زشته میرید نون و نمک طرفو می‌خورید بعد میاید اینجا تو یه سایت عمومی آبروی طرفو میبرین.قدیم چقدر خوب بود میرفتن خونه هم یه چیزی دورهم میخوردن نه سفره های آنچنانی بود نه هزارمدل غذا و اسراف.الان سالی یبار میریم خونه هم صدمدل غذا و ژله و اینا درست کن بعدشم تا یک سال همش حرف و حدیث پشت سرت هست.حرمت همو نگه داریم به نظرم.

"اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج"