2777
2789

این زندایی من کلا ادم کثیفی هست همه هم تو فامیل میدونن بخاطر همین خیلی کسی خونشون نمیره ما خودمون اخرین باری که رفتیم پارسال عید بود که اونم شیرینی کپک زده گذاشت جلومون😑

خلاصه این چند روز بود هی زنگ میزد خونمون که فلان شب غذا درست میکنم بیاین اینجا ماهم هرچی میگفتیم نه و فلان باز زنگ میزد تا اینکه دیشب بابام گفت حالا هرجور شده پاشین یه سر بریم بیایم زشته انقدر زنگ زده اقا ماهم دیگه هرجور بود بلند شدیم رفتیم..

حالا اونجا من چون میدونستم ادم کثیفی هست بیشتر حساس شده بودم ببینم داره چیکار میکنه چجوری چیزا رو اماده میکنه😑😂 وقتی رفته بود مثلا میوه بیاره من عمدا یهو بلند شدم که برم مثلا اب بخورم بیصدا رفتم تو اشپزخونه دیدم داره هندونه ها رو با دستش جدا میکنه میزاره تو ظرفففف یعنی همونجا فاتحمو خوندم

حالا اینکه من دهن نزدم ولی شامو دیگه مجبورا خوردم که اونم خدا میدونه چجوری درست شده بود..

بعد از شام گلاب به روتون خواستم برم دستشویی بعد اینا حمام دستشوییشون توی یه فضا هست فقط یه دیوار از هم جداشون کرده انگار یجورایی به هم مرتبطه اومدم از اونجا رد بشم دیدم کف حمام اسکاج و مایع و چند تا ظرف و خورده غذا هست ینی قشنگ معلوم بود اونجا ظرف شسته بودن، فکر کنید اب دستشویی اون طرف که ظرف ها رو شسته بود میومده!! من دیگه اصلا عصبانییی 

رفتم عمدا بهش گفتم فلان خانوم بزار ظرفاتو واست بشورم ببینم واکنشش چیه بعد اینم خیلی راحت گفت چند روزه لوله های سینکمون خراب شده تو حمام ظرفا رو میشورم! منم همینجور که دهنم باز مونده بود گفتم خب عزیزم اونجا اب دستشویی میره نجس نیس؟! گفت نه اب میزنم😐😐

فقط رفتم گفتم بلند شین بریمممم

یعنی سرمم بزنن دیگه پامو نمیزارم اونجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا ولی شاید همون شیرینی ها رو داشته خواسته بهتون عزت و احترام بزاره 

يا قبل اینکه به هندوانه ها دست بزنه دستش رو شسته باشه 

خواسته بهتون احترام بذاره بیچاره 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

حالا شمام کثافتشو نبین محبتشو ببین..چشمها را باید شست ،جور دیگر باید دید😂

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

حس میکنم از بالا نگاش میکنی

طفلی انقدر ارادت داشت بهتون که مدام زنگ میزد دعوتتون میکرد

بنده خدا ساده هم هست

چجوری ب خودت اجازه میدی به یکی بگی کثیف؟؟

سبکش اینه

واقعااا از تاپیکت خوشم نیومد

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
ک چی الان رسالتتونو انجام دادین؟ بجای این اه و پیفا و جار زدن داستانش تو مجازی ی تذکر مودبانه بهش ...

اخرین باری که بهش تذکر داده بودیم رفته بود به داییم که دوتا بچه زیر ده سال داره گفته بود من طلاق میخوام خانوادت به من احترام نمیذارن😐