2777
2789
عنوان

ماجرای کثیف کاریای زنداییم اونم شب مهمونی🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 5253 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی نگو اینوووو واقعا میرن ظرف بزرگارو توحمام میشورن؟ والا ما خیاط داریم ابم براش یه شیر سرد و ی. ش ...

عزیزم خونه‌های آپارتمانی چی؟ظرفایی که زیرشیرش جانشه مجبورن توحمام بشورن 

به این چیزافکرنکن وگرنه نه مهمونی میری نه غذای رستورانی میخوری

بحث اینه که دلت نمیاد  هرچیم بشوری باز حمومه‌ یاد وقتایی میوفتی که کلی از اهل محل با ژیلت افتا ...

خودمم همینطور فکر میکنم ولی ایشون لابد مجبور بوده

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

خودمم😣 تو اون حموم چه کارا ک انجام نمیشع🤢

نگو نگو،حموم و سرویس هرکاری کنی جاهای آلوده خونن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
خودمم همینطور فکر میکنم ولی ایشون لابد مجبور بوده

بازم نباید میذاشت اسکاح بیوفته کف حموم خب وقتی مهمون بره دستشویی میبینه و عقش میگیره 

حداقل کاری میکرد که ظرفا با کف زمین برخورد نداشته باشن

نه اینطور نیست من خودم بیش از حد تمیزم و پاستوریزه ولی کار زن دایی  ایشون موردی نداشت وگرنه من ...

دیگع شستن ظرف تو حمومی که با ی جورایی با سرویس مشترکه عادیه؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
آره عشقم عزیزم همزاد تو رو خدا عکس پروفتو عوض نکن 

😅😅😁😂👌🏻❤❤❤نههه منم از پروفت شناختمت🧡

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

بعضیا دلشون بد نیست..زندگی رو سخت نمیگیرن اصلا😄 ولی حموم جای تمیزی نیست پر از میکروبه برای ظرف شستن اونجا حموم میکنید چرکاتونو میکنید😂یکم واقع بین باشید ولی داییت مقصره باید سینکو درست کنه