2777
2789
عنوان

ماجرای کثیف کاریای زنداییم اونم شب مهمونی🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 142 پست
[QUOTE=310937557]رد چنگال میمونه  منم مادرشوهرم بشدت وسواسی و تمیزه ولی با دست میذاره [/QUOTE ...

تا حالا با چنگال نذاشتم 

ولی گاهی با چاقو میبرم میذارم تو کاسه بازم دستم میخوره 

خداوشکر ایتم اینحا شنیدم 

ممکنه مهمان غریبه بیاد  عوقش بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطور نیست من خودم بیش از حد تمیزم و پاستوریزه ولی کار زن دایی  ایشون موردی نداشت وگرنه من ...

بر عکس من اصلا وسواسی و پاستوریزه نیستم

اما همه کارهایی که استارتر گفتن... حال به هم زن هست

میگم شاید ضد عفونیش کرده  آره وسواس تمیزی دارم

خب شایدم نکرده خب مهمون عوقش میگیره؟؟؟ 

تو بودی ینی حالت بهم نمیخورد 

من از کجا بدونم ضدعفونیش کرده یا ن 

اونم از کسی که سابقع شلختگی داره 

در هر صورت منی که وسواسی نیستم هم بازم دلم نمیومد از شام بخورم 

بر عکس من اصلا وسواسی و پاستوریزه نیستم اما همه کارهایی که استارتر گفتن... حال به هم زن هست

من فکر کردم حموم جدا بوده میگه نه یه جا بوده

دیگه چندشم شد

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

بعضیا دلشون بد نیست..زندگی رو سخت نمیگیرن اصلا😄 ولی حموم جای تمیزی نیست پر از میکروبه برای ظرف شستن ...

منم متنفرم از این کار ولی مشکل از مرد خونس که بی مسیولیته. من حای زن دایی بودم تو این شرایط مهمون دعوت نمیکردم اصلا

خب شایدم نکرده خب مهمون عوقش میگیره؟؟؟  تو بودی ینی حالت بهم نمیخورد  من از کجا بدونم ضد ...

حرفام فراموش کن حالا که گفتین حموم دستشویی یکی بوده  حالت تهوع گرفتم

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

[QUOTE=310939127]تازه من اصلا خودم رو آدم تمیز و وسواسی نمیدونم اما یه چیزایی دیدم از اطرافیانم که ادعای تمیزی دارن ...[/QUOT

اینا رو اره دیدم 

بیشتر تو فیلما دیدم با ملاقه امتحان میکنن 

من اکثرا فامیلای شوهرم وسواسین همه چیشون تمیزه ولی هندونه اولین بار بود اینجا شنیدم 

ولی خوبه همه چی رو بدونی 

ما یه کثیفی ازت ببینن درجا تو روت میگن اینجوری نیس که نگن 

مثلا اومدیم خونه جدید سینک نداشتم هرکی میومد خونه م اولین سوالش این بود کجا ظرف میشوری؟؟