2777
2789
عنوان

ماجرای کثیف کاریای زنداییم اونم شب مهمونی🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 142 پست
خوب مشکل از داییتونه که نمیره سینکشو درست کنه زن بیچاره چه گناهی کرده. بعد مثلا شما هندونه رو با پا ...

هندونه رو راست گفتی واقعا👌🏻منو میشناسی؟🤭

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری وقتی بین حمام ودستشویی دیواره ورودی فاضلابشون یکیه🤔 بعدم اگه نمیدونی بدون تقریبا همه ظرف بزرگاکه توسینک جانمیشه توحموم میشورن حتی وقتی ویلایی‌ام باشه چون آبگرم توحیاط نیست میبرن حمام

شیرینی کپک زده بابچه کوچیک یک معنی میده اونم ابنکه قنادی بهشون شیرینی مونده انداخته

سهم ازخونه حق مادرتونه حقش بگیره اما حق نداره انقدر به زنداداشش گیربده این دیگه ناحقه

یعنی توخونه موروثی میشینه به خودتون حق میدین هرتوهینی بکنین خاک توسرداییتون که نه سینک درست کرده نه تونسته به خونه برازنش جورکنه که زیربارمنت نباشه

تو حموم کثیف؟؟؟؟؟ ما خونمونو ساختیم کابینت نداشتیم  حموممون استفاده نشده بود اونجا میشستم  ...

حموم با جوهر نمک و اینا بشوری پاکه 

اگه منظورت میکروب خود سینگ هم پره از میکروب

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

منم با دست میذارم هندوانه و خربزه رو. قبلش هم شستم دستم رو ممکنه تو حمام ظرف هم شسته بشه. فامیل ما ...

ببخشید عزیزم من وسواسی نیستم اما خداییش زشته بادست هندونه و خربزه بردارین وقتی چنگال هست

هر چند هم دست ها ضدعفونی بشن، من بَدَم میاد

چجوری وقتی بین حمام ودستشویی دیواره ورودی فاضلابشون یکیه🤔 بعدم اگه نمیدونی بدون تقریبا همه ظرف بزرگ ...

وایی نگو اینوووو واقعا میرن ظرف بزرگارو توحمام میشورن؟ والا ما خیاط داریم ابم براش یه شیر سرد و ی. شیر گرم زدیم،، میرم توحیاط،حتی تصورشم سخته توحماموظرف شستنوووو،

سینکا هم بزرگن حداقل قابلمه جامیشه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
چی بگم والا،،یه حوراییم دلم براش سوخت انقدر بهش پسوند کثیفی زده شده ولی کاش  حمامو برای شستن ظ ...

مثلا چی میشه اگه ظرفارو بزاره داخل ی سبد یا لگن تمیز تو حموم بشوره؟ مگه اب حموم نجسه؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

حموم با جوهر نمک و اینا بشوری پاکه  اگه منظورت میکروب خود سینگ هم پره از میکروب

بحث اینه که دلت نمیاد 

هرچیم بشوری باز حمومه‌ یاد وقتایی میوفتی که کلی از اهل محل با ژیلت افتاده به جون پشماش🤢

حموم اینام که این شکلی بوده خب حق داره استارت عوقش بگیره 

ول کن اینجا همه طرفدار عروس و زنداداشو و زندایین،و‌مخالف خواهرشوهرو دخترشو مادرشوهرن،من بودم سینکم خ ...

نه اینطور نیست من خودم بیش از حد تمیزم و پاستوریزه

ولی کار زن دایی  ایشون موردی نداشت وگرنه من یکی حتما

میگفتم کجای کارش غلطه

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

مثلا چی میشه اگه ظرفارو بزاره داخل ی سبد یا لگن تمیز تو حموم بشوره؟ مگه اب حموم نجسه؟  

ب نظر من فضای حمام تمیز نیس،این نظر منه، کلا رو این جیزا من وسواس ب خرج میدم

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست