2777
2789
عنوان

ماجرای کثیف کاریای زنداییم اونم شب مهمونی🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمله اخر خودتون وقتی فهمیدین تو حموم ظرف میشوره فورا ری اکشن نشون دادی تازه اومدی به خانوداه هم دستو ...

عزیزم اینکه گفتم به خانواده گفتم بلند شین بریم یه اصطلاحه من که واقعا نرفتم جلو خودشون بگم اینو😑

اومروز مادرشوهرم سیخای کباب و برد ریخت تو لگن حموم گفت بزار خیس بخورن میشورم..الان یه لحظه یادم افتاد میگفت سبزی قورمه سبزی و تو حموم شستم.نکنه تو همون لگن حمومشون شسته باشه😭😭😭بخدا ۲ روز اونجا بودیم معده و رودم بهم ریخته یه چایی از گلوم پایین نمیره..چرا بعضیا رعایت نمیکنن اخه

شما رفتی تجسسس کردی اینطور خوب نیست  بقیه و هم حساس میکنی .حموم هم پاکه  در کل این و کثی ...

حتما نفهمیده کپک زده

ماهم یبار شیرینی خریدیم گفتن تازس اوردیمش برای مهمون دیدیم خامش به شدت ماسیده و بیات و افتضاحه

ما میخاستیم احترام بزاریم به مهمون خبر نداشتیم که شیرینی ها خرابن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

در صورت خرابی سینک چیکار باید میکرد؟

تو حموم کثیف؟؟؟؟؟ ما خونمونو ساختیم کابینت نداشتیم 

حموممون استفاده نشده بود اونجا میشستم 

ولی بعدش یه بار شوهرم رفت حموم منم تو سرما میرفام تو بالکن میشستم

عزیزم ماهم که تو روش فحش ندادیم!!

ول کن اینجا همه طرفدار عروس و زنداداشو و زندایین،و‌مخالف خواهرشوهرو دخترشو مادرشوهرن،من بودم سینکم خراب بود مهمون هم دعوت نمی‌کردم والا

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
عزیزم من بادست آب هندونه رو میگیرم وبع مهمونام میدم‌کارش عجیب نیس..درنبودسینک بایستی ظرفارو داخل حما ...

چیشد ؟! 

با دست هندونه رو آبگیری میکنی ؟

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

حتما نفهمیده کپک زده ماهم یبار شیرینی خریدیم گفتن تازس اوردیمش برای مهمون دیدیم خامش به شدت ماسیده ...

نمیدونم شاید ندیده 

آره پیش میاد

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

چی بگم والا،،یه حوراییم دلم براش سوخت انقدر بهش پسوند کثیفی زده شده

ولی کاش  حمامو برای شستن ظرفا انتخاب نمیکرد، کاش ظرفا کثیف میموندن تا دیگه داییت سینکو درستش کنه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
شاید شما وسواسی هستی ولی همه همینکارو میکنن  اگه با چنگال میذاشت میگفتی حتما قبلا قاچ کردن خود ...

عزیزم خداییش هندوانه رو آدم زشته با دست تو ظرف بزاره

باید با چنگال گذاشت، این دیگه وسواسی بودن نیست

من سرمو ببری تو حموم ظرف نمیشدرم مگه ظرفرشویی واسه چیه.این فامیل ما که تو حمام ظرف میشد میگفت زمستون ها بچه ها دستشویی دارن چون دستشویی تو حیاط هست میکنن تو کاسه ادرارشونو میریزم تو ظرف شویی.جون بچه هام خودش میگفت من خیلی هم دوسش دارم حالا حساب کنید میرفتیم خونشکن چه حالی داشتیم 

تازه من یکیو میشناسم گفت سفره رو میندازه تو حموم یه اسکاچ میکشم 

🤢🤢واقعا حالم بد شد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم