2777
2789
نرفتیم اون میگه مشکلی ندارم تو سخت میگیری

خب تو یواشکی با تلفن مشکلشو به پزشک بگو.

بگو اون نمیاد.من چیکار کنم.

این که دوستت داره کامل مشخصه اما بیمارگونه‌س.

یاد یه فیلمی انداختی منو.

شما خودت با پزشک یا مشاور صحبت کن فعلا اون حتما بهت راه و چاه میده.

تفکر مرد سالاری داره شدیییید

خب تو یواشکی با تلفن مشکلشو به پزشک بگو. بگو اون نمیاد.من چیکار کنم. این که دوستت داره کامل مشخصه ...

میگه کاش توزشت بودی بدهیکل بودی دیگه هیچ مردی نگات نمی‌کرد این حرفاش ازرو بی عقلیه میگه کسی حق نداره تورو نگاه کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه کاش توزشت بودی بدهیکل بودی دیگه هیچ مردی نگات نمی‌کرد این حرفاش ازرو بی عقلیه میگه کسی حق نداره ...

میدونم چی میگی 

عشق بیمار داره.اتفاقا باید تو کمکش کنی.باید با یه برنامه اساسی ذره ذره راه روشن بهش نشون بدی.

سری بعد اینطوری گفت بهش بگو عزیزم من انقد عاشق تو هستم انقدر خرابت هستم که کور و کچلم باشی به هیچ مرد دیگه ای نگاهم نمیکنم.من همه چیم تمام و کمال مال توعه‌....اوووووووق حالم به هم خوررررد خواهر🤭🤪😜

دیگه چاره چیه؟ ما زنها هر کدوم یه مدل باید بااین مردای دیوانه سر کنیم دیگه.خودت داری نی‌نی‌سایتو میبینی هر زنی یه مشکل داره با شوهرش.تو همون راه مشاورو پیش بگیر حتما بهت یاد  میده.به امید خدا درست میشه گلم خدا بزرگه یکم صبوری کن دورت بگردم چه میشه کرد دیگه از دست این مردای خل و چل

سلام خوبی من امروز همه پیام های تو رو خوندم فهمیدم شوهرت مشکل داره ولی مشکل اصلی شوهرت اینه که تو رو خیلی دوست داره یا شاید بگم حس مالکیت شدیدی به تو داره و فکر می‌کنه پدرت منتظره که تو رو ازش بگیره و خودش هم کاملا متوجه هست که داره در حقت ظلم می‌کنه و کاملا می‌دونه شما هم خسته شدید ولی مثل یه بچه لجباز که یه چیزی رو گرفته و نمی‌ده حاظر نیست شما رو از دست بده ۵۰ درصد چون پاک هستید و زیبا  و اینکه می‌دونه شما هم دوستش ندارید من چند تا راهکار برای شما به ذهنم رسید اول توی اینستا پیج« راه زن» رو  دنبال کنید دوم رابطتون با مادرشوهر به حالت خیلی رسمی در بیارید و می‌دونم شما هم دوستش دارید ( اخلاق شما شبیه پسر کوچیکه من که می‌ره دستشویی خودش لخت می‌کنه و میاد جلو دستشویی میشینه میگه سردم چهار تا قدم برداره میرسه به پتو ولی همون جا میشینه و میگه سردم )شما می‌دونم کلی سختتون هست برای خودتون برنامه بچینید نماز بخونید ، کتاب بخونید ( کتاب های روانشناسی ) روزی ۱۵ دقیقه اهنگ بگذارید رقص کنید با جم ورزش کنید تا فعلا وضعیت روحیه تون بهتر میشه منم شرایطم شبیه شما بود ولی یک هفته اول سخته حتما حتما حتما کتاب بخونید و با ۱۴۸۰ تماس بگیرید و با مشاور صحبت کنید آن شا الله خدا کمک می‌کنه پلی خودتون هم باید حرکت کنید 

نمیخوام بد به دلت راه بدم اول نگاه کن توی زندگی الانش کسی نیست یا خیانت نمیکنه ....یکی از دست آوردهای خیانت برای مرد اینه که شکاک میشه ...

و اگر هم خیانتی باشه که خیلی محتاط و نمیشه به راحتی فهمید

یا اینکه ریشه در دوران مجردی اینکه با دخترا دوست بوده و اونها رو مورد آزار جنسی قرار می‌داده الان می‌ترسه همون بالا سر زنش بیاد

حالا آزار شدید که نه مثلن با دوستاش وقتی بیرون میرفته اندام زن ها رو مسخره میکردن یا انگشت کردن زنها یا مالوندن و اینا...

خلاصه که هر گوهر خوردن با زنهای مردم الان میترسن سر زن خودشون بیاد