2777
2789
منفیش بیشتر خود دانشگاهه    امکانات نسبتا ضعیف تر نسبت به رشته های دیگ    مختلط ...

میدونی عزیزم مختلط بودن یا نبودن برام اهمیتی ندارن اتفاقا من چون اصلا با اقایون زیاد صحبت نمیکنم خیلیم راحتترم اینطوری و ...

ولی من شرایطم یخورده خاصه این متنو بخونید ببینید میتونید راهنماییم کنید و اینکه راجب خودتون هم بگید که چند سالتونه چطور خوندید و ... 

من همیشه معدل بیست و شاگرد اول میشدم 

با معدل بیست رفتم تجربی تا دوم دبیرستان عالی بودم اما تو سال کنگورش فقط شکست فقط شکست 

تصمیم دارم انسانی بدم واسه فرهنگیان 

اما خیلی میترسم از نشدن از اینکه نکنه من ضعیفم 

اما گاهی میگم دیوونه تو همونی که کتابای مدرسرو از بر بودی همیشه عکست تو دیوار مدرسه بود میگم اگه کنحور تجربی راهت نبود دلیل بر تنبلیت نیس 

من حس میکنم حفظیات خیلی خوبی داشتم که یطوری با حفظ کردنه همیشه شاگرد اول بودم و اون حفظیا تو کنکور تجربی بدرد نمیخوره اما تو کنکور انسانی  میخوره 

خیلی احساس ضیف بودن میکردم تا اینکه امروز رفتم گواهینامه جلسه دوم بود قرار بود از جلسه اولم سوال بپرسن 

منم خوندم و رفتم جلسه دوم اولش نپرسیدن بقیه وسط کلاس خیلی شنگول بودن منم خیلی دپرس به اون اقا که توضیح میداد نگاه میکردم و تو فکرم میگفتم یعنی واقعا من میفهمم این چی میگه یا واقعا مغزم نمیگیره که کنکورم شکست خوردم تو همین فکرا بودم که وسط درس یه سوال از جلسه قبل کردن اصلا حواسم نبود اما ناخودآگاه از بیست سی چهل نفری که نتونستن جواب بدن و ساکت بودن من حواب دادم 

اون اقام گفت افرین افرین معلومه فقط ایشون خوندن 

یه روزنه امیدی شد و بعد شکست تو کنکور یخورده اعتماد به نفس گرفتم  😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تو حوزه زیبایی چی یاد بگیرم؟ من بافت مو یاد گرفتم ولی بلد نیستم کار پیدا کنم 

برای جذب مشتری باید برای تو یه سال چند سال براش مفتی کار کنی تا شناخته بشی 

الان بهترین کار کاشت ناخن هست 

البته اگه به موادش حساسیت نداشته باشی 

کلا تمام کارای آرایشگری خیلی فشارش رو بدن زیاد بدن رو کلا نابود میکنه فقط یه عاشق میتونه این در ارو تحمل کنه 🥰

چرا خواهش عزیزم! من تا جایی ک بدونم حتما کمک میکنم❤️ ببینین اول از همه می‌خوام بگم ک اگه دنبال درام ...

عزیزم چه موسسه ایو پیشنهاد میکنی بم‌ که برم زبانمو تموم کنم و همونجا هم معلم بشم؟

منم برای شغل دوم میخوامش میخوام اول برم اموزشگاها بعد شرو کنم خصوصی گذاشتن 

شغل اولمم دقیقا مثل شما معلوم نیست ، چون الان علاقه به زبان دارم و پول میخوام درارم‌و میخوامم یادم نره اطلاعاتم میخوام شغل دومم این باشه. چه موسسه ای برم؟ 

دمو چیه ، و اینکه کدوم زبان سرا؟ اخه ببین من میبینم کلاسای زبان خیلیییی طول میدن من میخوام سریع تموم ...

دمو یعنی نسخه آزمایشی تدریس 

آخرین مرحلس بعد اینکه همه متریالا تدریس شد ک چی رو چجوری درس بدین ... دمو گرفته میشه 

هرجا فقط تو هر شهری هستین ک بنظرم سعی کنین یجای خوب برید چون بار علمی و امکاناتش مهمه ... 

اره خب متاسفانه طولانیه و اکثرا بچها زده و دلسرد میشن 

من یسری دوره آنلاین دیدم ک تعریف میکردن نمیدونم چقد نتیجه میده ... بهرحال پروسه یادگیری یه زبان جدید به وقت و حوصله احتیاج داره  

اگه بتونید کلاس خصوصیم برید خوبه باز 

میدونی عزیزم مختلط بودن یا نبودن برام اهمیتی ندارن اتفاقا من چون اصلا با اقایون زیاد صحبت نمیکنم خیل ...

یچی بهت بگم انرژی بگیری؟  منم اول رشته تجربی بودم  ولی چون حفظیاتم خوب بود تغییر رشته دادم به انسانی و موفق شدم رشته ای که میخوامو قبول شدم

منم دقیقا عین تو بودم🙂

با چیزایی که از خودت گفتی و اینکه حفظیاتت خوبه   تو قطعا میتونی فرهنگیان قبول شی   فقط فقط باید مسیر رو درست بری   نباید به گذشته زیاد فکر کنی  چون رفته و تموم شده!

کتابای انسانیو بگیر    آزمون قلمچی یا گاج ثبت نام کن

و بر اساس بودجه بندی آزمون شروع کن به خوندن

اگر برنامه ریزی و تست زدن رو بلدی که هیچی  اگر بلد نیستی از پشتیبان یا مشاورت  کمک بگیر

مطمعن باش موفق میشی     نمیدونم چرا ولی حس میکنم خیلی شبیهیم از نظر درسی

و اینکه تو الان باید خواب باشی   فردا ۸ پاشی و شروع کنی به خوندن🥲  اینجا چیکار میکنی؟

برای جذب مشتری باید برای تو یه سال چند سال براش مفتی کار کنی تا شناخته بشی  الان بهترین کار کا ...

نه عاشقش نیستم دنبال پولم، نمیدونم چکار کنم خیلی پول لازمم رشتمم پول توش نیست پشیمونم

دمو یعنی نسخه آزمایشی تدریس  آخرین مرحلس بعد اینکه همه متریالا تدریس شد ک چی رو چجوری درس بدین ...

کتاب انگلیش فایل یک رو الان خودم دارم میخونم میدونین کدومه؟ در اون حدم به نظرتون چقدر طول میکشه برسم به حد ایلتس ، بعد اگه اصفهان یا تهران هستین هم لطفا بم موسسه معرفی کنین

موفق باشی عزیزم  چند سال کلاس رفتید شما  بنظرت تو فشرده ترین حالت تو چه مدت میشه به تافل ...

من از اواخر ۸سالگیم شروع کردم و تا ۱۶ تموم شد حدودا ۸سال.. 

برای تافل و آیلتس تو حالت فشرده ک خب نیاز ب کلاس خصوصیه ک فقط کتاب تدریس میشه .. حقیقتا زمان دقیقش نمیدونم فکر میکنم کمتر از یکسال بشه جمعش کرد .. 

برای TTC هم ک خب اگه شما آیلتس رو گذرونده باشی دیگه میتونین برای این دوره هم ثبت نام کنین راحت.. 

ولی نه اگه نگذرونده باشید خب بستگی داره درحال حاضر چه کتابی میخونین و چ لولی هستین که مشخص شه چقد طول می‌کشه.. فکر میکنم پایین تر از کتاب American رو اوکی ندن برای ثبت نام حالا باز آموزشگاه با آموزشگاه فرق می‌کنه 

نه عاشقش نیستم دنبال پولم، نمیدونم چکار کنم خیلی پول لازمم رشتمم پول توش نیست پشیمونم

من تا آلن شغل زیاد عوض کردم باید بگردی دنبال کار کار هست خیلی زیادم هست بابد پیگیرش باشه 

من سالن آرایشگاه بودم، پرستار کودک بودم، تو مهد کار کردم تو رستوران کارکردم، حسابداربود، تولیدی چرم بدم، شرکت لدورا هم بودم لیسانس رو که بگیرم میخوام برم اداره ها رو آباد کنم 😊