2777
2789
به نظرم الان ارایشگری یا تتو ارتیست خیلی شغل پردرامد و متنوعیه استراحتتم دست خودته خطری هم نداره

کراتین کارم میتونم بگم سخت‌ترین اول کراتین بعد کار تو معدن چون قشنگ داری ریه خودت رو سرطانی میکنی بعدشم کلی باید رو پا باشی من که رونم ها همش خط خط قرمز شد بخاطر وایسادن زیاد 

البته من بخاطر علاقه میکنم دائم نیست 

پیدا کردن مشتری هم خیلی سخته 

درسته  منفی مثلا چیا ؟

منفیش بیشتر خود دانشگاهه    امکانات نسبتا ضعیف تر نسبت به رشته های دیگ    مختلط نبودن  اگر برات مهمه

داشتن حجاب کامل در دانشگاه   و ...

مزایاش البته خیلی بیشتره   استخدام  و حقوق از ماه اول و ساعت کاری کم  و تعطیلی زیاد و  حقوق کارمندی( به اندازه کاری که میکنن بنظر من متناسبه) و ...

یه نکته مثبت دیگ هم ک نظرمو جلب کرده تو این دو ترمی که خوندم  اینه که درسا هم سبکن  البته بستگی به رشتت داره  سال من فقط ابتدایی گرفتن  و منم همینو قبول شدم وگرنه اولویتم دبیری زبان بود که یدونه هم تو شهرم نمیخواستن حتی اگه رتبه ۱ میشدم       درسا شب امتحانی جمع میشن با نمره بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما پدر مادرت معلمن؟ کسایی که خانوادشون معلمن سهمیه ای چیزی دارن؟

نه گلم من اصلا اطرافم معلم ندارم 

نه واسه کنکور خانواده معلم سهمیه نداره اصلا 

ممکنه تو مصاحبه یه کوچولو واسشون بهتر باشه که خانوادشون هم فرهنگی ان 

ولی درکل نه تاثیر خاصی نداره اینچیزا 

خودت کارت بسیج و ... داسته باشی واسه مصاحبع خیلی تاثیر گذاره 

اگه ادم لیسانس نقشه برداری چیزی داشته باشه میتونه بره هنرستان های غ انتفاعی درس بده؟ بدون اینکه گروگ ...

والا اینو اطلاع ندارم   ولی برو از خود هنرستان سوال کن

اونا راهنماییت میکنن 

خواهر شوهر من وکیله بچش مدام پیش پرستار بود هرروز دادگاه بود حتی ندید چطور بچه بزر‌گ شد شیرین کاریاش ...

من دوست داشتم محضر دار بشم 😔 ولی زنم نمیتونم هفت سال داشتم برنامه می‌ریختم که یه محضر بزنم مجهز به تمام امکانات ازدواج 

رشتم تجربی بود الان ترم ۳ آموزش ابتدایی ام دوست داشتم دبیری زیست قبول میشدم اما خب ۱ نفر کلا میخواست زمان من و‌ رتبه ۸۰۰ رفته ۳ سال دیگه هم انشاءالله معلم میشم روزی که میخواستم انتخاب رشته کنم مشاور گفت اکثر بچه های تجربی میرن پیرا پزشکی و تو حوزه سلامت نه آموزش پس فک کنم ربطی ندارن اما من دوسش دارم😂😐

اکستنشن مژه چی؟ یا بافت مو؟

باید برای کلی دوره ببینی  خیلی هزینه کلاساش گرونه یه خطا کتی مشتری میاد پدرت در میاره بعضی از مشتری ها هم عقب مونده ذهنی هستن انگار میپرسی فلان بیاری نداری میگه نه اصلا بعد که کار براش انجام میدی میبینم جواب نداده کاشف به عمل میاد که طرف مرض داشته نگفته بعدش طلبکارم هست 😬

رشته ی مزخرفم مهندسیه ، نه نمیخوام رشته عوض کنم از همون تافل میخوام ببینم به هدف معلم زبان شدن کجا ب ...

جزئتاشو بنظرم از اموزشگاه های زبان بپرس چون هر اموزشگاهی دوره هاش متفاوته 

اونجا خودشون بهش میگن که فلان مدت طول میکشه تا فلان مدرکو بگیری 

شما اگه الان تافلم داشته باشی واسه اینکه بهت اجازه تدریس بدن باید دوره تی تی سی بری و اون مدرکو بگیری 

طبیعتا اگه تافل یا ایلس نداشته باشی اولش باید پول خرج کنی بری کلاس اینارو بگیری بعد انشالله خودت میری تدریس پول درمیاری

عزیزم من از رشته دانشگاهم بدم میاد، الان سطحم متوسطه ، چقدر بخونم چی کلاسی باید برم بتونم پول درارم ...

چرا خواهش عزیزم! من تا جایی ک بدونم حتما کمک میکنم❤️

ببینین اول از همه می‌خوام بگم ک اگه دنبال درامدین تدریس زبان توی آموزشگاه انتخاب خوبی نیست 

بالاترم گفتم بعنوان شغل دوم دارم درنظرش میگیرم درصورتیکه من اصلا شغل اول و اصلی ندارم هنوز😅 قبلا هم گفتم بخاطر درآمدش این کارو انتخاب نکردم.. 

تدریس جوری که در برابر انرژی ک میزاری توجیه مالی ندارع 

اکثر استادای من مخصوصا مردا و باز مخصوصا اونایی ک متاهل بودن تدریس شغل دوم سومشون بود... 

اما اگه انتخابتون همچنان همینه 

باید بگم ک خب میتونین برید کلاس و خودتون رو به سطح بالاتر برسونین(اینکه میگین تو سطح متوسط هستین باز دقیق برام مشخص نیست) یا اگه میتونین سلف استادی انجام بدین یا دورهای آنلاین بردارین خلاصه هرطور ک مایلین.. 

بعدشم تو یه آموزشگاه خوب و سرشناس فرم پر کنین 

برای دوره ثبت نام کنین 

بعد از تموم شدن دوره ازتون یه نسخه آزمایشی از تدریس میگیرن 

براساس رنکینگ تو دور اول معلم برمیدارن و بقیه میمونن برای دور بعد 

اما اینکه گفتم برین آموزشگاه اینجا بدرد میخوره چون اولویت هر آموزشگاهی با زبان آموزای خودشه 

یجورایی تبلیغ محسوب میشه براش ... 

برای اینکه پذیرفته بشین خب خیلی چیزا مهمه 

دانش زبانی، پتانسیل تدریس (این خیلیییی مهمه، ممکنه شما آدم باسوادی باشین اما توانایی رسوندن مطلب رو نداشته باشین)، ظاهر، انرژی، خلاقیت، روون و بدون غلط صحبت کردن، توپوق نزدن،( اگه زبانتون خیلی قوی نباشه ممکنه شمارو قبول کنن اما تا یکی دوسال کلاس سطح بالا ندن بهتون چون شاگردا متوجه شعف معلم میشن اما ترمهای پایین تر نه) مدیریت کلاس، و رعایت همه اون چیزایی ک تو کلاسای TTC بهتون گفته شده ... 

درآمد تدریسم باز بستگی داره فکر میکنم خیلی منفی راجبش نظر دادم اما میشه ب درآمد خوبی رسید، هرچقدر فاکتورای بهتر داشته باشین از یجا ب بعد ک یکم گذشت دیگه این شمایین ک مبلغو پیشنهاد می‌دین ن مدیر آموزشگاه 

سابقتون بیشتر باشه 

تعداد کلاسا بالا باشه 

سطح کلاساتون بالا باشه 

جذب و ریزشی هم خیلی مهمه 

جذب شاگرد داشته باشین و از اونور ریزشیتون حداقل باشه ... 

میتونین تدریس خصوصی انجام بدین (انرژی کمتر، شهریه بیشتر)

یا اینکه شاگردایی داشته باشین ک خارج از ایران هستن خب ساعتی ب دلار حساب میکنن دیگه ... و همین 

باید برای کلی دوره ببینی  خیلی هزینه کلاساش گرونه یه خطا کتی مشتری میاد پدرت در میاره بعضی از م ...

پس تو حوزه زیبایی چی یاد بگیرم؟ من بافت مو یاد گرفتم ولی بلد نیستم کار پیدا کنم