چرا خواهش عزیزم! من تا جایی ک بدونم حتما کمک میکنم❤️
ببینین اول از همه میخوام بگم ک اگه دنبال درامدین تدریس زبان توی آموزشگاه انتخاب خوبی نیست 
بالاترم گفتم بعنوان شغل دوم دارم درنظرش میگیرم درصورتیکه من اصلا شغل اول و اصلی ندارم هنوز😅 قبلا هم گفتم بخاطر درآمدش این کارو انتخاب نکردم.. 
تدریس جوری که در برابر انرژی ک میزاری توجیه مالی ندارع 
اکثر استادای من مخصوصا مردا و باز مخصوصا اونایی ک متاهل بودن تدریس شغل دوم سومشون بود... 
اما اگه انتخابتون همچنان همینه 
باید بگم ک خب میتونین برید کلاس و خودتون رو به سطح بالاتر برسونین(اینکه میگین تو سطح متوسط هستین باز دقیق برام مشخص نیست) یا اگه میتونین سلف استادی انجام بدین یا دورهای آنلاین بردارین خلاصه هرطور ک مایلین.. 
بعدشم تو یه آموزشگاه خوب و سرشناس فرم پر کنین 
برای دوره ثبت نام کنین 
بعد از تموم شدن دوره ازتون یه نسخه آزمایشی از تدریس میگیرن 
براساس رنکینگ تو دور اول معلم برمیدارن و بقیه میمونن برای دور بعد 
اما اینکه گفتم برین آموزشگاه اینجا بدرد میخوره چون اولویت هر آموزشگاهی با زبان آموزای خودشه 
یجورایی تبلیغ محسوب میشه براش ... 
برای اینکه پذیرفته بشین خب خیلی چیزا مهمه 
دانش زبانی، پتانسیل تدریس (این خیلیییی مهمه، ممکنه شما آدم باسوادی باشین اما توانایی رسوندن مطلب رو نداشته باشین)، ظاهر، انرژی، خلاقیت، روون و بدون غلط صحبت کردن، توپوق نزدن،( اگه زبانتون خیلی قوی نباشه ممکنه شمارو قبول کنن اما تا یکی دوسال کلاس سطح بالا ندن بهتون چون شاگردا متوجه شعف معلم میشن اما ترمهای پایین تر نه) مدیریت کلاس، و رعایت همه اون چیزایی ک تو کلاسای TTC بهتون گفته شده ... 
درآمد تدریسم باز بستگی داره فکر میکنم خیلی منفی راجبش نظر دادم اما میشه ب درآمد خوبی رسید، هرچقدر فاکتورای بهتر داشته باشین از یجا ب بعد ک یکم گذشت دیگه این شمایین ک مبلغو پیشنهاد میدین ن مدیر آموزشگاه 
سابقتون بیشتر باشه 
تعداد کلاسا بالا باشه 
سطح کلاساتون بالا باشه 
جذب و ریزشی هم خیلی مهمه 
جذب شاگرد داشته باشین و از اونور ریزشیتون حداقل باشه ... 
میتونین تدریس خصوصی انجام بدین (انرژی کمتر، شهریه بیشتر)
یا اینکه شاگردایی داشته باشین ک خارج از ایران هستن خب ساعتی ب دلار حساب میکنن دیگه ... و همین