2777
2789
میشه درامدتون رو بدونم جسارتا ؟  و اینکه چطوری اقدام کردید واسه تدریس زبان ؟  و رشته فعل ...

بله جدیدا برای هر جلسه که یکساعتونیمه ۱۰۰تومن میگیرم (قبلا کمتر بود از جلسه ای ۴۰ شروع کردم )۸تا کلاس داشتم حقوقم جمعا میشد ۱۰وخورده ای.. ولی خب روزای زوجم از این ترم کلا تحویل دادم و الان فقط ۴تا کلاس دارم و فکر میکنم حقوق مهرماهم ۵وخورده ای بشه .. گفتم دیگ ب این شکل ک متغییره و کمو و زیاد میشه .. 

از طریق زبانسرایی ک بودم 

وقتی به یه سطحی می‌رسی میتونی فرم رو پر کنی برای شرکت تو دوره هایTTC

دوره TTC گذروندم بعدم مصاحبه و یسری ورکشاپو در آخر دمو دادم ک از همه مهم تره 

ک اینو خب من خیلی خلاصه گفتم قبولیش یسری فاکتور داره ...

رشته الآنم اقتصادع ک البته دارم ب حقوق تغییرش میدم.. 

منم یک ترم دیگه دارم تا تموم شدن حقوق میخونم ولی اصلا دلم نمیخواد آزمون وکالت بدم چون اعصابمم ...

من دوتا از نزدیکانم وکیلن هر شغلی خطراتشو داره اما اینا و گفام خیلی محکم و پرجراتن یبار روی ماشین یکیشون اسید ریخته شده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما

منظورت از پول درآوردن از معلمی زبان چقدره ؟ 

ما یه معلم زبان داریم که تو مدرسس و استخدام رسمیه و مثل بقیه معلما شغل و حقوقش خیلی خوبه این از این که باید کنکور زبان بدید فرهنگیان زبان برید یا لیسانس زبان بگیرید ازمون استخدامی اموزش پرورش بدید . یه معلم زبانم هست که تو اموزشگاه درس میده اونم دوحالت داره یا لیسانس زبان داره یا مدرک ایلس ؛ تافل ؛ تی تی سی داره که این مدرک هارو میرن اموزشگاه دوره میبینن و میگیرن 

رشته فعلیتون چیع ؟ اطلاعات بیشترم دارم چون این مدت انتخاب رشته میخاستم کنم زبان یکی گزینه هام بود زیاد تحقیق کردم دربارش 

اما یه پیشنهاد خوب و البته سخت این هست شما میری میشی استخدام رسمی کانون زبان ایران که یه نوع اموزشگاه و حقوقش خیلی بهتره واسه اونم باید لیسانس یا تافل و ... داشته باشید بعدم میرید چند جلسه مصاحبه

بله جدیدا برای هر جلسه که یکساعتونیمه ۱۰۰تومن میگیرم (قبلا کمتر بود از جلسه ای ۴۰ شروع کردم )۸تا کلا ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم

بنظرت برای منی که پایم تو زبان خوبه   ادامه بدم ارزششو داره؟  البته من دانشجوی فرهنگیانم ولی نه زبان

زبان بدرد رشتم نمیخوره

منم قصد دارم تا همیشه پرستار نباشم چون حس میکنم تحمل این همه استرس و فشار روانی رو ندارم.  تو ...

به کارای هنری زیاد علاقه دارم ولی خب هیچ وقت هم دلم نخواسته کلی سرمایه بزارم و منتظر جوابش باشم همیشه دلم خواسته برای کسه دیگه کار کنم که مسئولیت ادارش با من نباشه ولی خب کارای بازاری همیشه ثابت نیست من دنبال یه چیز ثابت هستم مثل شغلای دولتی 

بله جدیدا برای هر جلسه که یکساعتونیمه ۱۰۰تومن میگیرم (قبلا کمتر بود از جلسه ای ۴۰ شروع کردم )۸تا کلا ...

دمو چیه ، و اینکه کدوم زبان سرا؟ اخه ببین من میبینم کلاسای زبان خیلیییی طول میدن من میخوام سریع تموم شه تا حالا‌چهار بار رفتم زبان ول کردم

من دوتا از نزدیکانم وکیلن هر شغلی خطراتشو داره اما اینا و گفام خیلی محکم و پرجراتن یبار روی ماشین یک ...

اره استادم میگه سالی یکبار ماشینم میکوبن میرن یه نوش رو میخرم 

تهدید جانی  تو این شغل زیاد

خداروشکر مصمم تر شدم 🌸🥰 دعا کنید بتونم قبول بشم فرهنگیان  امسالم خیلی خوندم همیشه ام معدل ب ...

عزیزم شما پدر مادرت معلمن؟ کسایی که خانوادشون معلمن سهمیه ای چیزی دارن؟

منم یک ترم دیگه دارم تا تموم شدن حقوق میخونم ولی اصلا دلم نمیخواد آزمون وکالت بدم چون اعصابمم ...

خواهر شوهر من وکیله بچش مدام پیش پرستار بود هرروز دادگاه بود حتی ندید چطور بچه بزر‌گ شد شیرین کاریاش ندید یه موکلم داشت چون تو دادگاه برنده نبود اومده بود دفترشو ریخته بود به هم و دعوا کرده بود بیکاری زن بهتر از وکیل شدنه روحیه زن مناسب این کار نیست

منظورت از پول درآوردن از معلمی زبان چقدره ؟  ما یه معلم زبان داریم که تو مدرسس و استخدام رسمیه ...

رشته ی مزخرفم مهندسیه ، نه نمیخوام رشته عوض کنم از همون تافل میخوام ببینم به هدف معلم زبان شدن کجا برم بخونم ؟ چقدر طول میکشه تا بتونم پول درارم

موفق باشی عزیزم 

چند سال کلاس رفتید شما 

بنظرت تو فشرده ترین حالت تو چه مدت میشه به تافل یا ایلس ؛ TTc رسید ؟  

خیر پدر و مادر معلمن باشن سهمیه ای ندارن ولی خب توی مصاحبه مثل اینکه یه امتیازی در نظر گرفته میشه

اگه ادم لیسانس نقشه برداری چیزی داشته باشه میتونه بره هنرستان های غ انتفاعی درس بده؟ بدون اینکه گروگان بگیرنش؟ یعنی بعدا بتونه مهاجرت کنه تعهد نداشته باشه