2777
2789
عنوان

کاش پام میشکست مسافرت نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 100 پست
عصر رفتیم بیرون بارون می‌بارید لباسم خیس شد چسبیده بود به بدنم انقد غر زد فوش داد منم گریه کردم نشست ...

سخت نگير عزيزم اونا فكر ميكنن شوهرت انقدر دوستت داره كه بهت حساسه

نگران نباش پيش اونا بد نشده

از شمال و بارون شهريورش لذت ببر فردا با شوهرت دوتايي برين دور دور  از دل هم درارين

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شوهرت نمیشه مسافرت هم رفت چجوری میشه بااین زندگی کرد

کاری به اسی ندارم ولی کلا تمام تاپیکایی که خوندم توی عمرم همشون یک طرفه تاپیک میزنن

ینی خودشون رو معصوم و طرف مقابلشونو شمرابن ذالجوشن معرفی میکنن😂😂

توی زندگیِ عادی من دورو برم هرکیو دیدم یکی گفتن دوتا شنیدن،هیشکی انقد ادم‌مظلومی نیست که توی نی نی سایت خودشونو مظلوم نشون میدن

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

یجوری گفتی احساس میکنم میخوای مطمئن شی همسفرتون هست یا نه🥴🤣

کاش اسی جوابشو نده،منم شک کردم مخصوصا اونجاش که گفت تروخدا بگو🤭

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عصر رفتیم بیرون بارون می‌بارید لباسم خیس شد چسبیده بود به بدنم انقد غر زد فوش داد منم گریه کردم نشست ...

نه به اون حساسیتش نه به اون رابطه داشتن تابلوش😵‍💫 مشکلش چیه واقعا عجیبه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اخلاق شوهرتو میشناختی چرا قبول کردی با جمع برید مسافرت.....من خودم مسافرت تنها رو دوست دارم

با بدبختی انقدررر اذیتم کرده دیگه سر شدم واقعا

ای بابا☹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کاری به اسی ندارم ولی کلا تمام تاپیکایی که خوندم توی عمرم همشون یک طرفه تاپیک میزنن ینی خودشون رو م ...

تلاشت واسه نوشتن اسم و فامیلیه شمر واقعا ستودنیه👏

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘