2777
2789
عنوان

کاش پام میشکست مسافرت نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصر رفتیم بیرون بارون می‌بارید لباسم خیس شد چسبیده بود به بدنم انقد غر زد فوش داد منم گریه کردم نشستم توماشین رفت وسیله هامون برداشت که برگردیم به التماس مادرشوهرم کوتاه اومد همه فهمیدن دعوامون شده  آبرو برام نزاشت پیش بقیه منم نمیشه چیزی بگم آخه مثل بگم به شما و پسر وشوهراتون بدبینه اونوقت اونا فکر بد میکنن راجب من ببخشید این میگم ازوقتی هم اومدیم اینجا باید هرروز را ب طه داشته باشیم منم هر صبح پیش این همه آدم باید دوش بگیرم همه می‌فهمن دیگه از خجالت آب میشم  الانم میگه فردا صبح بگو کارداریم زود برگردیم کاش پام میشکست نمیومدم اومدم حالم خوب شه همش استرس وعذاب به خدا دوروزه دارم گریه میکنم

مسافرت هاي پرجمعيت هميشه همينه

همسرتون حرف خوبي ميزنه خب جدا خونه بگيرين خودتم راحت تري

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

اگ راحت نبودید باهم کاش نمیرفتین

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
عزیزم کجای شمالی؟هواچه طوره؟مامیخوایم بیایم برای همین میپرسم خواهش میکنم بگو

یجوری گفتی احساس میکنم میخوای مطمئن شی همسفرتون هست یا نه🥴🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عصر رفتیم بیرون بارون می‌بارید لباسم خیس شد چسبیده بود به بدنم انقد غر زد فوش داد منم گریه کردم نشست ...

رابطه چرا هروز اونم تو شلوغی 

خب شوهرت نمیشناختی این طوریه

چو ایران نباشد تن من مباد
عصر رفتیم بیرون بارون می‌بارید لباسم خیس شد چسبیده بود به بدنم انقد غر زد فوش داد منم گریه کردم نشست ...

شوهرت بد مسافرته

دیگه جمعیتی نرید مسافرت یا کلا نرید

این چجور مسافریه کوفتتون میشه که

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من میدونستم دوست نداره بهش گفتم تصمیم با خودته خودش خواست

با شوهرت نمیشه مسافرت هم رفت چجوری میشه بااین زندگی کرد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵