2777
2789
عنوان

کاش پام میشکست مسافرت نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 100 پست
اسی ببخشید این حرفو میگما من‌حس میکنم شاید اندامت خیلی قشنگه که شوهرت اینحوری قاطی میکنه ببین م ...

نمیدونم

بدنم توپره ب ا سن و پاهام به شدت بزرگه  صدبار خواستم رژیم بگیرم خودش نمیزاره ولی اینا دلیل مسخرست به نظرم مشکل از ذهن خرابشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم باسنت نقطه ضعف همسرته🥴 چون گفتی هرشبم رابطه میخاد😑

آره هرررشب خسته شدم به خدا ازخودم متنفرررم بهش میگم خب من جایی نبر بزار توخونه بپوسم افسرده شدم تواین زندگی لعنتی  

آره هرررشب خسته شدم به خدا ازخودم متنفرررم بهش میگم خب من جایی نبر بزار توخونه بپوسم افسرده شدم توای ...

نمیدونم چی بگم واقعا 

خدا کمکت کنه ان شاءالله

میدونم خیلی مشکل داری باهاش که انقد از زندگی سیری بحث  مسافرت الان نمیتونه آدمو انقد از زندگی بیزار کنه

🍒دخترم🍒قلب من💚
الان مغز من میگه وای چه شوهر رمانتیکیییی😍😍😍 بعد شوهرم خودم این حرکت و بزنه از باسن دارش بزنم😐😂

میدونی واقعیتش آدما گاها فقط چیزی رو میخان که ندارن اصلا داشته ها مهم‌نیس

مثلا الان خانمی که شوهرش ۱ ماه یبارم رابطه نمیخاد شاید بگه خوشبحال اسی

🍒دخترم🍒قلب من💚
میدونی واقعیتش آدما گاها فقط چیزی رو میخان که ندارن اصلا داشته ها مهم‌نیس مثلا الان خانمی که شوهرش ...

آخه اگه شوهرت آزارت بده دوست نداری دوماه یه بارم ببینیش ازش فراری میشی 

عزیزم مامیخوایم بیایم بابلسربابچه کوچیک بیام به نظرت یابرمهمون مشهد

نميدونم والا عزيزم شرايط خودتون و بايد در نظر بگيرين 

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
همه اذیتن ظاهرا راحتمون فقط تویی

اخه شمربن ذلجوشن نوشتنش انقد سخت نبود که همه درگیرش شدین

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁