2777
2789

با بچه هاتون چقدر درس کار می کنید؟ 

دختر من ریاضی و علوم عالی بود کلاس اول ولی املا و روخوانی در حد خوب و معمولی 

بچه های شما الان کتاب داستان میتونن بخونند ؟ 

دختر من میخواد یه کتاب بخونه گریه میفته و میگه سختمه و هی من من می کنه. املای هم داغونه و هرچی مینویسه پر از غلطه 

کتاب کار تابستان براش خریدم ولی دق میده حل کنه. از اول تابستون تا الان فقط ۳۰ صفحه کار کرده از ۱۶۰ صفحه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب داستان رو برید باخودش انتخاب کنید هرکتابی هم نگیرید کتاب هایی که فونت خوبی دارن بچه میتونه بخون ...

دنیایی از کتاب داستان داره. همه هم ازین بزرگا و فونت های درشت ولی تنبلی میکنه

همش میگه ریاضی و علوم شیرینه. فارسی تلخه!!

حتما این یک ماه رو باهاش فشرده تر کار کن مثلاروزییک ساعت....ریاضی وفارسی...وگرنه کلاس دوم‌میبینی برگشته به تنظیمات کارخانه🥴😱. مثلا  یادش میره چند نوع زذض ظ داشتن..حسابی قاطی میکنه...

پارسا پسرمامان😍
حتما این یک ماه رو باهاش فشرده تر کار کن مثلاروزییک ساعت....ریاضی وفارسی...وگرنه کلاس دوم‌میبینی برگ ...

آره منم گفتم این مدت باقی مونده رو سخت بگیرم 

نگرانم

انقد ادا اصول در میاره تا یکم بنویسه

هی گریه میکنه 

دنیایی از کتاب داستان داره. همه هم ازین بزرگا و فونت های درشت ولی تنبلی میکنههمش میگه ریاضی و علوم ش ...

چون اونا رو بلده براش شیرینه 

حالا که علوم دوست داره کتاب هایی بگیر که مربوط به علومه بگو این علومه چون علوم دوست داری گرفتم بخونی 

میتونی براش مقوا بگیری بگی بیا روزنامه دیواری علوم درست کن مثلا برچسب حیوانات یا گیاه بگیر  عکسا رو بچسبونه زیرش هم راجبش بنویسه اینجوری دیکته اش هم راه میوفته 

آره منم گفتم این مدت باقی مونده رو سخت بگیرم نگرانمانقد ادا اصول در میاره تا یکم بنویسههی گریه میکنه

پسرمن امسال میره سوم...یادمه وقتی رفت کلاس دوم چندهفته اول یک اشتباهاتی میکرد که روزی ده بار اینجوری 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️میشدم.مثلا یه بار گفت مامان  دایره ۹ سمت چپ بود یا راست😬😬😂 

پارسا پسرمامان😍