2777
2789
عنوان

خانومایی که امسال کلاس دومی دارید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاللهیعنی کلاس اول رو تابستون خوند؟

زیاد بهش فشار نیار

با تخته و ماژیک

سینی ارد 

خمیر بازی 

کارت

باهاش املا کار کن

املا مگس کشی باحاله ، اکثرا عاشقش میشن

اگه چیزی و اشتباه نوشت ، ناراحتش نکن

درستش و خودت بنویس ، بعد پاک کن خودش بنویسه ، حتما هر چی می نویسه همزمان زیر لب تکرار کنه

کتاب کار هم بنظرم تو این سن خوب نیست ، از درس زده میکنه بچه ها رو

معلمای دوم همیشه همینن 😂انتظار دارن که کلاس عالی و قوی معلم اول تحویلشون بده تو تابستون هم معلم او ...

آره یکیشون هی میگفت معلم پارسال چی یاد داده به اسنا

درصورتیکه به قول شما دوم کلا همینه و بچه هایادشون میره

آره یکیشون هی میگفت معلم پارسال چی یاد داده به اسنادرصورتیکه به قول شما دوم کلا همینه و بچه هایادشون ...

من برای همین از کلاس اول بدم میاد 

حالا معلم سوم اگه همین حرف رو بزنه معلم دوم باز میندازه گردن معلم اول که اینا از پایه ضعیف بودم همینم که بلدن من یاد دادم

من برای همین از کلاس اول بدم میاد حالا معلم سوم اگه همین حرف رو بزنه معلم دوم باز میندازه گردن معلم ...

معلم پارسال دخترم خیلی فعال و خلاق و دلسوز بود 

با این حال وضع دخترم اینه

اگه معلم سال بعد بگه تقصیر معلم پارساله واقعا ظلمه

سلام عزیزم من و پسرم یک کانال در آپارات داریم که درس های فارسی ریاضی و علوم را به روش خلاقانه و انیمیشنی آموزش میدیم خوشحال میشم سر بزنید و نظرتون را درباره اش بدونم اسم کانال آموزش های خلاقانه با فرهان

من در حد همون تکالیف معلم باهاش کار میکنم یه روز زیاده یه روز کمتر املا و فارسیش که واقعا خوبه حالا ریاضیم خوبه ولی فراموش میشه باید بیشتر مرور کرد من در کل راضیم ازش و اذیت نشدم خدایی:)))

باید باهاش روخوانی تمرین کنی از قبل که پیش زمینه نداره تازه رفته مدرسه و در حال یادگیری و آموزشه حالا یا توی مدرسه باید یاد بگیره یا توی خونه.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
دختر من جهشی خونده ۶ سالشه میره دوم

محاله چنین چیزی

حتما باید طبق قوانین بچه یک پایه را در مدرسه بگذرونه

هیچ پارتی بازی هم نمیتونه این قانون را نقض کنه

غیر انتفاعی هم شما بفرستید باز در سامانه سیدا اسمش نیست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍