2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهراتون با خانواده هاشون قهرن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 104 پست
همسرمنم دوماهه با خانواده اش قهره ولی من رفت و آمدمو میکنم خیلیم بهم احترام میذارن بیشتر مثه اینه ک ...

مامان منم قربون صدقه شوهرم میره

از شوهرم در مورد خانوادش میپرسه شوهرمم ساده میگه اینو برا مامانم خریدم اونو خریدم

مامانم هم وقتی شوهرم نیست قشنگ به خدمت من میرسه

شوهرمم میگه مامانت خیلی با فهم و درکه

اما خبر نداره چه خونی به دل من میکنه

شوهرم انگار پسر مامانمه من عروس.

خیلی وقته دیگه زیاد به صورت مامانم نگاه نکردم با زبونش خیلی اذیتم میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم شهر غریبیم شوهر من گاهی در حدی به هم میریزه که ،همکاراش بهم زنگ میزنن که چرا انقدر بهم ریخته ...

شوهر من در اون حد نیست ولی در کل به سرحالی و شادابی قبلا هم نیست .

ی بار مادرشوهرم گفت این پسرم چون همیشه سرش با درس ومشقش گرم بود و بعدم خوابگاه نشین بود و رفت شهر دور برا تحصیل واقعا فکر میکنم داداشمه تا پسرم 🤐 

بارها مبخواد صدا کنه به شوهرم اشتباهی میگه داداش ،😐. تازه به منم چندبار گفته زن داداس .

خداشاهده همین چند ماه پیش ب پسرم گفت بیا عمه جان غذا بخور .🥴 

نمیدونم شایدم دوسم ندارن ولی ازونجایی ک توی این ۹سال بهشون بی احترامی و بی محبتی نکردم اوناهم بامن ه ...

وااای معلومه خودت خیلی مهربون و خوش اخلاق و البته دوست داشتنی هستی 

انشالله موندگار عزیزم

چه جالب مامان منم فقط سر اینکه داداشم سر یه اتفاق به زنش گفته بود دارم برات . مامانم زنگ زده بود انگار دیده بود هول شده گفته بود چیشده . زنداداشم که گفت بهش گفت بیا خونمون . داداشم که اومد مامانم گفت هر وقت ادم شدی بیا ببرش والا ما دزد نیستیم تو دیوانه ای😅😅😅😅

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
خوب پس بزار با خانوادش در ارتباط باشه

من واقعن دخالتی نکردم،شوهرم از برادرمجردش دومیلیون تومن پول قرض قرار بود سر ماه بده ،نتونست بده ،البته بعداز دعوا پولها روداد.

مادر شوهرم طبق معمول این موضوع وبهانه کرد واومدم کلی بم بدو بیراه گفت حتی به خانوادم

منم به خاطر گند بزرگ پدر شوهرم کلی زجرو سختی کشیدم در نهایت سوری آشتی کردم که شوهرم حداقل حالش خوب ب ...

انشالله واسه من هم دعا کن آشتی کنن.

دیگه اصلن سمتشون نمیرم نه خودم نه بچه هام

همسرمنم دوماهه با خانواده اش قهره ولی من رفت و آمدمو میکنم خیلیم بهم احترام میذارن بیشتر مثه اینه ک ...

کاش اینا هم اینطور بودن.

فقط تو مراسمات میرفتم ،یا پدر شوهرم یا مادرشوهرم،یه موضوعی رو بهونه میکردن فقط سرم غر بزنن.

همش درحال ایراد گرفتن از همسرم هستن. 

میدونه همسرم بش وابستس،میدونه من کوتاه میام  بخاطر همینه اینجور برخورد میکنن

بنظرمن همیشه هم نباید کوتاه بیای اینجوری خیلی بی رحم میشن در برابرت.امشب عروسی خواهرشوهرم) بانیه همه ی دعواها‌‌‌ (بودو من شرکت نکردم ولی از واکنش اقوام میترسم 

برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین😊
فکر میکردم فقط شوهر من اینجوریه 😐 . دقیقا الان چند وقتیه شوهرم تو خودشه کم حرف میزنه . فشار کاری ز ...

منم همیشه توجیه میکردم وقتی از کمبود محبت مینالید .

ولی قلبن میدونم دوسش ندارن وبراش ارزش قائل نیستن