2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهراتون با خانواده هاشون قهرن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 104 پست
دقیقا مامان منم زن داداشمو حتی بیشتر از من دوست داره . کافیه یه نظر چپ به زنش بکنه داداشم مامانم چنا ...

مادر منم همینطوریه ،عاشق داداش وزنداداشمه،

من اینا رو میبینم هیچ ارزشی برای پسرشون قائل نیستن تعجب میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر منم همینطوریه ،عاشق داداش وزنداداشمه، من اینا رو میبینم هیچ ارزشی برای پسرشون قائل نیستن تعجب ...

نه میدونی مامانم اولش که داداشم گفت بریم خواستگار انقدر بهونه اورد که هیچی نداری نمیدونم سنت کمه فلان فلان . 

داداشم با هزار زحمت قرض و وام و شبا حتی نگهبانی ساختمان و... بدون خانواده ازدواج کرد . بعد پدر بزرگم گفت اینجوری که نمیشه باید بفهمن زن داری هم مارو دعوت کرد هم اون و زنشو . بعد مامانم که دختره رو اصلا ندیده بود همون شب اول کم مونده بود دست و پای زن داداشمو ببوسه بسکه متین و خوش اخلاق بود . شما هم باید کسی واسطه بشه

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
میفهممت این مردا چشونه خب خانوادت بدرد نخورن تاوانشو ما وبچه هامونم باید پس بدن؟؟؟

ماهم خدایی داریم.

این ظلمشون بی جواب نمیمونه.

دختر باهزار امید وآرزو وارد زندگی میشه ،نتیجش میشه این

ازش بخواه ک با خانوادش رفت و آمد کنه 

باورت میشه تو این ۱۲سال همیشه اونها دعوا درست کردن،همیشه هم من همسرم وفرستادم برا اشتی،چون تحمل افسردگیشو ندارم.

این دفعه خودش راضی نمیشه بره 

اخه میبینم ،من وبچه هام به چشمش نمیاییم. فقط محبت اونها رو میخواد . 

وای لجم گرفت واقعا

همسر منم اینجوریه 

البته دلش نمیخواد بره سمت پدرمادرش 

ازشون بدش اومده کاملا

ولی خب زندگی رو زهر کرده برامنو بچه هام

خب من این وسط چیکاره بیدم؟؟؟🤣🤣🤣

اینم شانس منه . این خصلتش داغونم کرده 

زیاد لی لی به لالاش نذار میبینی میره تو قیافه و خودشو میزنه به ناراحتی نرو هی دنبالش زیادی محبت کنی و بخوای کاری کنی خوشحال بشه اقایون خیلی زرنگن اینطوری رفتار میکنند که با احساسات خانما بازی کنن که زناشون با خانواده سازش کنن هر انفاقی افتاد بخاطر ناراحتی شوهرشون سکوت کنن عادی رفتار گن انگار چیزی نشده بعد چندروز خودش درست میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اخه میبینم ،من وبچه هام به چشمش نمیاییم. فقط محبت اونها رو میخواد . 

میدونی مردا خیلی سیاسن . قشنگ میفهمن . شوهرت الان فهمیده که ازش ناراحتی و این ناراحتی به خاطر قهر و ایناست .

خیلی ریلکس باش به ظاهری هم شده قربون صدقش برو یه ذره غرور بهش بده که بفهمه قهر تاثیری روت نداره . اون به خاطر ناراحتی تو بهم ریخته

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
خودم چن بار بش گفتم. اما خودش میگه اصلن

تو هم برو تو فاز افسردگی ،غذاتو قبل از اینکه بیاد بخور ولی سر سفره نرو بگو اشتها ندارم ،برو تو فکر خودتو ناراحت نشون بده دقیقا یه چیزی فراتر از خودش ،،،ببین تحمل میکنه ،دقیقا باید عین خودش رفتار کنی چون اگه به زبون بیاری ناراحتیتو فایده ای نداره ،فکر میکنی حالیش نیست جو خونه رو گند زدن خوبم میدونه ،، ببین من اینکارو انجام دادم جواب هم گرفتم😂

زیاد لی لی به لالاش نذار میبینی میره تو قیافه و خودشو میزنه به ناراحتی نرو هی دنبالش زیادی محبت کنی ...

هر چی میکشیم از این احساساتمون.

حالا اگه من با خانوادم قهر باشم که اون ککش هم نمیگزه