2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهراتون با خانواده هاشون قهرن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا بچه دارم. اگه نبودن حتمن جدا میشدم.

این چه حرفیه این که نشد کار که به خاطر خانواده دو نفر که همو دوست داشته باشن زندگیشون خراب بشه اصلا از این فکرا نکن . 

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
کار هر روز من شده گریه ، الان هم با گریه تایپ میکنم.

من چی بگم که نه از پدر ومادر خودم شانس آوردم نه از پدر و مادر همسرم

پدر همسرم درآمد نداره ما کمک میکنیم بازم منو اذیت میکنن 

مامانم همش میکوبه تو سر من میکه تو بی عرضه ای میری سر کار شوهرت خرج خانوادش رو میده

حالا من برای پدر ومادر خودمم وسیله میخرم پولشو نمیگیرم

میریم شهر دیگه همیشه با ما میان

دقیقا مامان منم زن داداشمو حتی بیشتر از من دوست داره . کافیه یه نظر چپ به زنش بکنه داداشم مامانم چنا ...

نمیدونم شایدم دوسم ندارن ولی ازونجایی ک توی این ۹سال بهشون بی احترامی و بی محبتی نکردم اوناهم بامن همینطورن.چند وقت پیش منو شوهرم دعوامون شد زنگ زدم پدرشوهرم اومد دنبالم .خیلی عصبی شدکمیگفت نگران نباش خودم طلاقتو از پسرم میگیرم مقصر پسره خودمه😂

فکر میکردم فقط شوهر من اینجوریه 😐 . دقیقا الان چند وقتیه شوهرم تو خودشه کم حرف میزنه . فشار کاری ز ...

ما هم شهر غریبیم

شوهر من گاهی در حدی به هم میریزه که ،همکاراش بهم زنگ میزنن که چرا انقدر بهم ریخته ....

به حدی داغون میشه که ادم کور هم متوجه انرژی منفیش میشن،نه حرف میزنه،نه غذا میخوره،همش تو خودش

چرا گریه بچه هم داری؟

چرا من هر کلمه ای از جمله هاتو میخونم با زبون در اومده از حلق میخونم 😂🤔

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
همه ی اینکارا رو میکنم. ولی انگار به چشمش نمیاد

خوب بهش بگو خودش بره و بیاد 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
همون طور که خودت گفتی این چرخه‌ی معیوب هیچ وقت درست نمیشه مگر به خواست مادرشوهرت...اون باید وجدانش ب ...

میدونه همسرم بش وابستس،میدونه من کوتاه میام 

بخاطر همینه اینجور برخورد میکنن