2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهراتون با خانواده هاشون قهرن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 104 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه تو این ۱۲سال همیشه اونها دعوا درست کردن،همیشه هم من همسرم وفرستادم برا اشتی،چون تحمل افسر ...

۱۲ سال نازشو کشیدی نتیجه هم که نگرفتی دقیقا تاکتیک خودشو اجرا کن ،شوهر منم بود یه موقعهایی اصلا نمیدونستم دلیل عن بازیا و قیافه گرفتناش چی بود الان منم مثل خودش شدم حساب کار دستش اومد 

تو هم برو تو فاز افسردگی ،غذاتو قبل از اینکه بیاد بخور ولی سر سفره نرو بگو اشتها ندارم ،برو تو فکر خ ...

وای چن باری اینکارو کردم میگه تو خو پدر مادر داری اینطور افسرده شدی من چی بگم.

بش میگم اخلاق تو رو من تاثیر گذاشته ،میگه دعا کن بمیرم از شرم راحت شی

بله درسته،خیلی باید رو آرامش خودم کار کنم وخودمو ریلکس کنم

اون الان فکر میکنه به خاطر قهر تو باهاش لج کردی پس اقتضا میکنه کمتر توجهش بیاد روت 

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
وای چن باری اینکارو کردم میگه تو خو پدر مادر داری اینطور افسرده شدی من چی بگم. بش میگم اخلاق تو رو ...

میگم افسرده شو یعنی سکوت هم بکن ،آخه آدم افسرده که دلیل افسردگیشو توضیح نمیده قشنگ برو تو نقشش ،نهایتا اگه مجبوری حرف بزنی توپو بنداز تو زمین خودش همش خودشو نشونه بگیر ،ببین با چندبار نمیشه بهت بگم باید بترسه از کم بودنت

۱۲ سال نازشو کشیدی نتیجه هم که نگرفتی دقیقا تاکتیک خودشو اجرا کن ،شوهر منم بود یه موقعهایی اصلا نمید ...

تاکتیک خودشو که اجرا میکنم ،بدتر حالم بد میشه

ولی چاره ای نیست باید مثل خودش باشم

تاکتیک خودشو که اجرا میکنم ،بدتر حالم بد میشه ولی چاره ای نیست باید مثل خودش باشم

من میفهمم چی میگی چون خودم تو همچین شرایطی بودم ،هیچوقت ترس نداشتن منو نچشیده بود ،یه کاری کردم باهاش دهنشو سرویس کردم بی پدرو ،بیچارم کرده بود همش باید نازشو میکشیدم اه اه حالم بهم خورد یادم اومد ،باید بفهمه بریدی آخر خطی 

شوهرت فاز میگیره که تو در برابر بیشعوری خانوادش دور از جونت کر و کور و لال باشی که این به منسبات مضخرف خانوادگیشون برسون ،۱۲ سال این رویه رفتی یک سال هم رویه تو عوض کن بخدا جواب میگیری فقط باید بترسه ،از بس کوتاه اومدی میدونی باز هم میای و همیشه هم هستی

انشالله واسه من هم دعا کن آشتی کنن. دیگه اصلن سمتشون نمیرم نه خودم نه بچه هام

انشالله که اشتی میکنید عزیزم 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!