2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهراتون با خانواده هاشون قهرن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 104 پست
چقدر از قهر کردن بدم میاد رفتار نابالغانه، نسنجیده و کودکانه خانواده خودم این رفتار رو داشتن و من ...

شمشیر رو از رو بستن ،دنبال جنگ ودعوان

وگرنه منم اینجا غریبم ،خیلی به توجهشون نیاز دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت چه لوسه وقتی دوسش ندارن ندارن دیگه مگه بچه کوچولوعه که بخاطر دوست داشتن بقیه ناراحت میشه اصلا نمیتونم مهرطلبی رو درک کنم اونم اقایون

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ما با خانواده ی شوهرم قهر نیستیم ...ولی خانواده اش دوستش ندارن و این واقعا باعث افسردگی شوهرم شده

فکر میکردم فقط شوهر من اینجوریه 😐 .

دقیقا الان چند وقتیه شوهرم تو خودشه کم حرف میزنه . فشار کاری زیادی داره . شهر غریبیم اما همش میگه خانوادم دوسم ندارن یا حمایتم نکردن بهم محبت نکردن و... من قبلا میگفتم نه فکر میکنی .سخت نگیر و.. در واقع توجیه میکردم تااینکه ۳. ۴ماه پیش یه دعوای بدی راه انداختن که و حرفای بدی زدن و شوهرم هیچییی نگفت مثل همیشه و سکوت کرد .منم باردار بودم خیلی حالم بد شد تا چند وقت میترسیدم انگار شوکه شده بودم و همش گریه میکردم .

الان دیگه طرفداریشونو نمیکنم .اصلا سعی میکنیم درموردشون زیاد حرف نزنیم تااوقاتمون تلخ نشه 

شمشیر رو از رو بستن ،دنبال جنگ ودعوان وگرنه منم اینجا غریبم ،خیلی به توجهشون نیاز دارم

منم تو شهر همسرم غریبم و از جنگ و جدال دوری میکنم ولی انگار اونا فقد دنبال دعوا و جر وبحثن

برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین😊
همسرمنم دوماهه با خانواده اش قهره ولی من رفت و آمدمو میکنم خیلیم بهم احترام میذارن بیشتر مثه اینه ک ...

دقیقا مامان منم زن داداشمو حتی بیشتر از من دوست داره . کافیه یه نظر چپ به زنش بکنه داداشم مامانم چنان قهر میکنه که نگو

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
همسرمنم دوماهه با خانواده اش قهره ولی من رفت و آمدمو میکنم خیلیم بهم احترام میذارن بیشتر مثه اینه ک ...

افرین بهت چه خانم عاقل و باشعوری

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶