2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهراتون با خانواده هاشون قهرن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خودت بهش روحیه بده در مورد خانوادش اصلا صحبت نکن حرفشونو نزن، بذار قهر بمونن، محیط خونه رو شاد کن، سعی کن زیاد بیرون برین، شده یه چیز ساده خودت درست کن برین فضای سبزی پارکی، یه جوری که دلش به تو و زندگی گرم باشه به اونا فکر نکنه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

اوضاع منم همینه شوهرمنم افسرده میشه و توخودشه ولی من همه ی تلاشمو میکنم ک فراموش کنه و زندگیو بخودش تلخ نکنه چ با خانوادش چ بی اونا میگذره و همیشم بهش گفتم اگرباهات قهر نبودن کارخاصی برات انجام نمیدادن ک بخای حسرت نبودنشونو بخوری

برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین😊

همون طور که خودت گفتی این چرخه‌ی معیوب هیچ وقت درست نمیشه مگر به خواست مادرشوهرت...اون باید وجدانش بیدار شه یا دلش به رحم بیاد یا دست از خودخواهی برداره یا خلاصه هر چیزی که مایه‌ی این فتنه میشه رو در درونش خودش خاموش کنه...وگرنه هر چقدر شما کوتاه بیای و بری و رفت و امد ادامه داشته باشه اوضاع به همین منوال ادامه داره...چون آب از سرچشمه گل آلوده...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

منم به خاطر گند بزرگ پدر شوهرم کلی زجرو سختی کشیدم در نهایت سوری آشتی کردم که شوهرم حداقل حالش خوب باشه الان حالش خوبه ولی من دقتمو بردم بالاتر که دیگه با سیاست بیشتری اوضاعو مدیریت کنم خدارو شکر تا الانم خوب بوده 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!