2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم که...

127 بازدید | 4 پست

ما ی سال خورده ای با هم بودیم بنا به دلایلی چند ماااه پیش از هم جدا شدیم بخاطر اینکه خانواده من مخالف این دوستیا و اینا هستن  وقتی فهمیدن دیگه نتونسم ادامه بدم و محدود شدم و...

تا اینکه از دو ماه پیش اینجوریا گاهییی با هم حرف میزدیم و دلیلشم این بود که من تکلیفمو مشخص کنم بگم میای جلو پا پیش بزاری یا نه الکی خودمو اذیت نکنم که از جواباش فهمیدم که ادمی نیس ک بیاد بخاطر همین دیگه پیامی بهش ندادم یجورایی حس میکردم غرورم له شده بخاطر برخوردش حالا بدم نبودا ولی خوب 

خلاصه گذشت تا اینکه چند وقت پیش از طریقی بهم خبر داد ک میخاد با هم حرف بزنیم و من بهش پیام دادم چون هدف داشتم میخاستم بفهمه که دیگه باهاش مثل قبل نیستم و اونو فقط مث ی رفیق میبینم همین ک بنظرم موفقیت امیزم بود  میخاسته حالمو بپرسه و گله ام کرد ک تو ک بفکر نیسی و اینا...

حالا دیشب من یهو ب سرم زد ک باهاش حرف بزنم همینجوری پیام دادم بهش تو پیامرسان ک بیا فلان اپ تا چت کنیم

همیشه سرییع میخوند میومد این سری اصلاا انلاین نشده اخرین بازدیدش مال سه روز پیشه ینی چطور میشه بعد از خوندن پیامم بازم انلاین نشه  از ی طرف گفتم حتما داره خودشو چص میکنه از ی طرف میگم نکنه یچیزیش شده😐 نظر شما چیه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا سرش جای دیگه گرمه

اخه همچین ادمیم نیس ولی خب اینم ی احتماله دیگه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
با یکی دیگست 

اینم هست ولی ینی اصلا نمیتونه بیاد ببینه من چی گفتم شاید کار مهمی داشته باشم