ما ی سال خورده ای با هم بودیم بنا به دلایلی چند ماااه پیش از هم جدا شدیم بخاطر اینکه خانواده من مخالف این دوستیا و اینا هستن وقتی فهمیدن دیگه نتونسم ادامه بدم و محدود شدم و...
تا اینکه از دو ماه پیش اینجوریا گاهییی با هم حرف میزدیم و دلیلشم این بود که من تکلیفمو مشخص کنم بگم میای جلو پا پیش بزاری یا نه الکی خودمو اذیت نکنم که از جواباش فهمیدم که ادمی نیس ک بیاد بخاطر همین دیگه پیامی بهش ندادم یجورایی حس میکردم غرورم له شده بخاطر برخوردش حالا بدم نبودا ولی خوب
خلاصه گذشت تا اینکه چند وقت پیش از طریقی بهم خبر داد ک میخاد با هم حرف بزنیم و من بهش پیام دادم چون هدف داشتم میخاستم بفهمه که دیگه باهاش مثل قبل نیستم و اونو فقط مث ی رفیق میبینم همین ک بنظرم موفقیت امیزم بود میخاسته حالمو بپرسه و گله ام کرد ک تو ک بفکر نیسی و اینا...
حالا دیشب من یهو ب سرم زد ک باهاش حرف بزنم همینجوری پیام دادم بهش تو پیامرسان ک بیا فلان اپ تا چت کنیم
همیشه سرییع میخوند میومد این سری اصلاا انلاین نشده اخرین بازدیدش مال سه روز پیشه ینی چطور میشه بعد از خوندن پیامم بازم انلاین نشه از ی طرف گفتم حتما داره خودشو چص میکنه از ی طرف میگم نکنه یچیزیش شده😐 نظر شما چیه