2777
2789
عنوان

پول گرفتن از نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به صورت خود جوشانه پول میده یعنی😂😂😂😂🥲 چقدر خوب  کمتر پسری هست اخه

ب من ک کسی نمی‌ده بده هم پس میدم اگه دوست پسر باشه کسر شأن منه و خانوادم 

نامزد عقدی موظفه همسرشم خب باید بده 

اگ عرضه نداشته باشه جدا میشم خب😂 یا قبلش میفهمم میسنجم عقد نمیکنم 

دختر خالم روزی ک دیگ قرار عقد گذاشتن پسره بهش کارت داده بود گفته بود هر چقدر شارژش میکنم مرد این شکلیه 

باید خودجوش باشه ب نظرم اونی ک مردونگی داره میفهمه تو زنی و یه نیازهایی داری چون بهت علاقه داره و جنمشم داره برآورده می‌کنه حالت ب هر صورتی یا پول بهت کادو میده یا شماره کارتت ب بهونه ای میگیره ... 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
جدی اقایون هرچی تو لفافه بگی نمیفهمن؟؟؟؟😐😂 حتما باید مستقیم باهاشون حرف زد؟

میفهمن خوبم میفهمن زن خرج داره بعضیاشون مردن قشنگ ساپورتت میکنن 

اونی ک نمیکنه ام خسیسه یا واقعا بی پوله ک انتخاب خودت بوده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ادرس مشاوره لطفا🥲😂😂😂 من بهش بگم میگه چقدر بنظرتون مبلغ مشخص کنم براشون؟

یادم نیس،ماخیلی مشاوررفتیم یادم نمونده کدومش بود. حساب کن ببین خرج ماهیانه ات چقده

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
یادم نیس،ماخیلی مشاوررفتیم یادم نمونده کدومش بود. حساب کن ببین خرج ماهیانه ات چقده

نمیخوام زیاد بگم ک بهش فشار بیاد چون خودش کارمنده با حقوق ۱۶ تومن و اینکه کلی هذینه تو راه داریم 

۱.۵یا ۲تومن معقوله؟

چقدر بنظرتون؟ با توجه ب هذینه لیزر و محصولات ارایشی بهداشتیم  

نمیدونم حقوق شوهرت چقدره و درماه چقدر لوازم آرایشی بهداشتی میخری خودت یه مبلغی تعیین کن که با توجه به درآمدش براش سنگین هم نباشه و اینکه خودش لذتشو میبره دیگه تو بری لیزر لباس خواب خوشگل بپوشی عطر خوشبو لوازم آرایش خوب داشته باشی شوهرت لذت میبره پس براش هزینه میکنه

نمیخوام زیاد بگم ک بهش فشار بیاد چون خودش کارمنده با حقوق ۱۶ تومن و اینکه کلی هذینه تو راه داریم&nbs ...

اره،اگه نزدیک عروسیته و قرض ووام داره،یه تومنم معقوله

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼