2777
2789
عنوان

پول گرفتن از نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 37 پست
با این کار ی حس تیغ زدن به فرد دست میده ممکنه بدش بیاد یا عصبیش کنه؟؟

عقدین ک. موظفه بده تو نباید بگی 

دوس پسر من نه خوشم نمیاد 

نامزد صیغه هم نداریم ندیدم تا حالا 😂

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
یعنی کاملا مستقیم بهش بگم هر ماه ی پولی بریز به حسابم  واقعا روم نمیسه😑🥲😂 و اینکه به احتما ...

خب نظر من اینه درست و غلطشو نمیدونم

بهش باارامش بگو که پدرت تابحال همه چیز برات فراهم کرده و خودش حواسش بهت بوده

دوست داری که اونم اینطور باشه هرماه یه مقدار پول (حالا با توجه به نیاز خودت و درامد نامزدت) بهت بده 

باز البته مدل ادما متفاوته مثلا من همسرم این تیپی نیست کارت خودم و خودش نداریم حالا نیازی باشه کارتشو ورمیدارم میریم خرید

هراز چن گاهیم پولی میفرسته

اصولا نظم و نظامی نداریم😂

ولی باز شما با نامزدت صحبت کن ببین اون درمقابل چی میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دوران عقد ازش میگرفتم.یا میگفتم فلان چیز رو احتیاج دارم برام بگیر

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
یعنی کاملا مستقیم بهش بگم هر ماه ی پولی بریز به حسابم  واقعا روم نمیسه😑🥲😂 و اینکه به احتما ...

آره دقیقا مستقیم بهش بگو و مبلغ مشخص کن من دوران عقدمون به شوهرم گفتم یه مبلغی برن برام که از این به بعد میرم اپیلاسیون روم نمیشه از بابام پولشو بگیرم برای خرید لوازم آرایش و لباس زیر هم از خودش میگرفتم در همین حد 

مارفتیم مشاوره،گفت فرق زن با بچه ات اینکه به بچه ات هروقت پول خواست بدی ولی به زنت قبل از اینکه درخواست پول کنه....ازاون موقع بهترشد

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
جدی اقایون هرچی تو لفافه بگی نمیفهمن؟؟؟؟😐😂 حتما باید مستقیم باهاشون حرف زد؟

آره خنگ تر از این حرفان بخدا متوجه نمیشن دقیقا باید مستقیما بگی چی میخوای و چجوری میخوای همه چی رو مشخص کنی براشون🤣

جدی اقایون هرچی تو لفافه بگی نمیفهمن؟؟؟؟😐😂 حتما باید مستقیم باهاشون حرف زد؟

بله دقیقا

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
آره خنگ تر از این حرفان بخپا متوجه نمیشن دقیقا باید مستقیما بگی چی میخوای و چجوری میخوای همه چی رو م ...

😐😂🤦‍♀️برای ادمایی که خجالتین تو این چیزا مثل من واقعا یه بحرانه این

واقعیت ندارین یه مشت دیالوگین،
مارفتیم مشاوره،گفت فرق زن با بچه ات اینکه به بچه ات هروقت پول خواست بدی ولی به زنت قبل از اینکه درخو ...

ادرس مشاوره لطفا🥲😂😂😂

من بهش بگم میگه چقدر بنظرتون مبلغ مشخص کنم براشون؟