2789

شما اگه یکی اینجوری حرف بزنه چه فکری میکنید؟

خیلیا فکر میکنن طرف میخواد کلاس بزاره شاید توی بعضی موارد هم واقعا قصد اون طرف همین باشه

ولی مثلا من خودم استفاده میکنم از کلمات انگلیسی(نه خیلی زیاد) ولی این دلیلش اینه که واقعا اون لحظه معادل فارسی اون کلمه یادم نمیاد یا اصلا بعضی کلمه ها هستن انگار به فارسی زیاد معنیش رسونده نمیشه نمیدونم چجوری بگم😐😂 خلاصه نظر شما چیه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا کدوم کلمه ها؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

من ایلتس نمره نسبتا بالا دارم اما تووفارسی اصلا انگلیسی نامانوس استفاده نمیکنم . بی جنبه بازیه. گرچه بعضی کلمات انگلیسیش دقیق تره و بهتر اما استفاده نمیکنم. شاید تو جمع های تحصیل کرده فقط .سرکار مثلا

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نباید قضاوت کرد 

البته بعضیا مشخصه می‌خوام کلاس بذارن که اونا کلا مشخصن و آدمای چیپس هستند اما یه وقتایی واقعا سر زبونتو میاد و از اون بیشتر یه سری کلمات انگلیسی معنای دقیق رو خیلی بهتر ادا می‌کنند 

نظر خاصی ندارم خودمم اینجوریم اما اگهههه کسی وسط حرفاش عشوه خرکی بیاد با پشت دست میکوبونم تو دهنش دختره ی چندش 

ولی انگلیسی کسی یکم صحبت کنه وسط کلماتش من نظر خاصی ندارم یکی مثل خودمه بعضس وقتا همین کلمه میاد تو ذهنش یا هرچی

من هر وقت مامانم بیاد خونم چند روز بمونه مامی صداش میکنم میخواد بگه فلان چیز رو بیار میگم اوکی و.... اینا که کلا عادین زای دیکه ای هم میگم 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم ها دریچه ی روحن!...