2789

پیشدبستانی

شهرستان

پارسال

با هزینه لباس و شهریه ثابت و متغیر و کتاب و هزینهای دیگه ۸۰ ۹۰ تومن شد

سر جمع دوماه شاید رفتن

دیگه خودت حساب کن امسال سعادت ابادو

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا تومن

والا من تا فوق لیسانس هنر خوندم با اینهمه وسایل یونی ازاد هم خوندم کلا 70میلیون نشده الان مدرسه اول دبستان دخترم 70میلیون تاره شوهر بیچارم یه کارمند ساده هس ولی به خاطر محیط دولتی مجبورم بفرستمش غیرانتفاعی ولی سال دیگه پیگیری میکنم مدرسه دولتی خوب پیدا کنم ببرمش دولتی نمیتونیم اینهمه هزینه بدیم

پیشدبستانی شهرستان پارسال با هزینه لباس و شهریه ثابت و متغیر و کتاب و هزینهای دیگه ۸۰ ۹۰ تومن شدسر ج ...

شوهرت چکارس؟

غر نمیزنه چقدر پول الکی دادمو فلان؟

امسال مدرسه کجا میفرستیش دولتی یا غیر انتفاعی چند شد؟

خدا تومنوالا من تا فوق لیسانس هنر خوندم با اینهمه وسایل یونی ازاد هم خوندم کلا 70میلیون نشده الان مد ...

من توانش دارم بچمو بذارم غیر انتفاعی ولی سطح آموزش دبستان مدارس دولتی خیلی بالاتره بچه باید پایه اش قوی بشه غیر انتفاعی برای دبيرستان خوبه نه دبستان

معلمای مدارس دولتی اکثرا سابقه کاری بالایی دارن

پیشدبستانی شهرستان پارسال با هزینه لباس و شهریه ثابت و متغیر و کتاب و هزینهای دیگه ۸۰ ۹۰ تومن شدسر ج ...

چقددددرررر گرون دادید😐😐😐

ما برا کلاس سوم

یه غیرانتفاعی مطرح اصفهان که خیلی معروف و خوبه . ازمون داره و...

۴۰ت همش شد با لباس واینا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

شوهرت چکارس؟غر نمیزنه چقدر پول الکی دادمو فلان؟امسال مدرسه کجا میفرستیش دولتی یا غیر انتفاعی چند شد؟

شوهرم اونزمان اوضاعش بهتر بود

کلا نه اهل غر زدن سر خرج نیست

خودم اگه میگفتم امسالم غیرانتفاعی رصایت میداد ولی دولتی ثبت نامش کردم

چون از اون شهر برگشتم شهر خودم

کیفیت اموزش اینجا دولتیشم بالاتر از غیرانتفاعی اون شهره چون به شدت حساسن رو درس و تربیت بچه و...تو شهر خودم

اونجا بودم مینوشتم غیرانتفاعی باز ناچارا

الان مثلا دولتیه ولی فقط سه تا کلاس اول و دوم و سوم تو مدرسه ن بچه های بزرگتر مدرسه ی جدا ساختمون جدا دارن

چقددددرررر گرون دادید😐😐😐ما برا کلاس سومیه غیرانتفاعی مطرح اصفهان که خیلی معروف و خوبه . ازمون دار ...

بندرعباس گلم

هزینخ زندگی بییییی نهایت بالاست

در حد بالاشهر تهران

خونه م پارسال ۲۰ م میدادم صابخونه گفته بود تمدید کنم ۲۷ باید بدین

بالاشهرم نبود جای متوسط خونه خیلی متوسط

کلا شهر گرونیه خیلی

بندرعباس گلم هزینخ زندگی بییییی نهایت بالاست در حد بالاشهر تهران خونه م پارسال ۲۰ م میدادم صابخونه گ ...

نمیدونستم بندرعباس هم شهرگرونه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

بندرعباس گلم هزینخ زندگی بییییی نهایت بالاست در حد بالاشهر تهران خونه م پارسال ۲۰ م میدادم صابخونه گ ...

جدی؟پس چطور همیشه مردم و حتی خود ما میومدین جنس هامونو بندر عباس و قشم میخریم ک ارزونه

اصلااا نمیدونستم اینقدر گرونه