2777
2789

شما اگه یکی اینجوری حرف بزنه چه فکری میکنید؟

خیلیا فکر میکنن طرف میخواد کلاس بزاره شاید توی بعضی موارد هم واقعا قصد اون طرف همین باشه

ولی مثلا من خودم استفاده میکنم از کلمات انگلیسی(نه خیلی زیاد) ولی این دلیلش اینه که واقعا اون لحظه معادل فارسی اون کلمه یادم نمیاد یا اصلا بعضی کلمه ها هستن انگار به فارسی زیاد معنیش رسونده نمیشه نمیدونم چجوری بگم😐😂 خلاصه نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا کدوم کلمه ها؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

من خوشم نمیاد 

نصف انگلیسی حرف میزنه نصف فارسی ،مثل اینه که لباس مجلسی رو با کفش کتونی بپوشی

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

من ایلتس نمره نسبتا بالا دارم اما تووفارسی اصلا انگلیسی نامانوس استفاده نمیکنم . بی جنبه بازیه. گرچه بعضی کلمات انگلیسیش دقیق تره و بهتر اما استفاده نمیکنم. شاید تو جمع های تحصیل کرده فقط .سرکار مثلا

نباید قضاوت کرد 

البته بعضیا مشخصه می‌خوام کلاس بذارن که اونا کلا مشخصن و آدمای چیپس هستند اما یه وقتایی واقعا سر زبونتو میاد و از اون بیشتر یه سری کلمات انگلیسی معنای دقیق رو خیلی بهتر ادا می‌کنند 

از نظر من خیلی رفتار سطح پایینی هست 

اون لحظه تو ذهنم میگم خب اگه بلدی همشو انگلیسی بگو😄

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

نظر خاصی ندارم خودمم اینجوریم اما اگهههه کسی وسط حرفاش عشوه خرکی بیاد با پشت دست میکوبونم تو دهنش دختره ی چندش 

ولی انگلیسی کسی یکم صحبت کنه وسط کلماتش من نظر خاصی ندارم یکی مثل خودمه بعضس وقتا همین کلمه میاد تو ذهنش یا هرچی

من هر وقت مامانم بیاد خونم چند روز بمونه مامی صداش میکنم میخواد بگه فلان چیز رو بیار میگم اوکی و.... اینا که کلا عادین زای دیکه ای هم میگم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

البته بعضی از کلمه ها واقعا معادل فارسیش خیلی معناش عجیب غریبه😐بعضی از کلمه های بین امللی هستن که از معنای فارسیشون قابل درک ترن 

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)