2777
2789
عنوان

خونه برادرهمسرم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 48 پست
نه ....مادر شوهرت بعدا به خاطر اینکه دل اون عروس رو بدست بیاره به تو کم محلی میکنه به اون بیشتر بها ...

عزیییزم شما چندسالته 😂چ پخته گفتی .اخه اینجوریم شده دقییییقا😂😂👏👏ی کار کوچیک اونارو پررنگ میکنه ک من بفهمم اوناام مثثثلا بلدن بعد واسه منو هیچی نمیگه.  یا گفته تو میفهمی اشکال نداره و کوتاه بیا😄اما خب من دیگه رابطه رو کم کردم هرچند خیلی کم بود قبلش .بعدم چیزی بشه میزنم تو روی مادرشوهرم جوری ک جلو من دیگه خجالت میکشه هررچند ک پرررو ا بازم.😄مثلا چندشب پیش گفتم همسرم گفته ک با بعضیا حق نداری رابطه داشته باشی یکیش همین فلانی منظورم جاری بود .مامانش گف  نمیشه ک اخه ...گفتم دیگه گفته دیگه .بعضیا قدرنشناسن حق نداری باهاشون ارتباط بگیری.مامانش سرشو انداخت پایین دیگه. 

parasoo1989@
اره میترسن دقیقا. البته ازون نه ها. از آبروشون میترسن. میترسن ک دختره بذاره بره مثل همیشه حرفشون بیف ...

بیچاره ها.

زنعموی شوهر منم‌مثل چی از عروسش میترسه میگه میره طلاق میگیره مهریه شو میگیره بدبخت میشیم.

انقدر بهش باج‌میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره ها. زنعموی شوهر منم‌مثل چی از عروسش میترسه میگه میره طلاق میگیره مهریه شو میگیره بدبخت میشیم ...

بیچاره. یسریا لیاقت خانواده خوبو زندگی رو ندارن . بقیه هم باج میدن اونا فکر میکنن چخخخخخبررره الان

parasoo1989@