2777
2789
عنوان

خونه برادرهمسرم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عقیده ام همینه  مهمان یعنی بری استراحت کنی نه اینکه کاری که توی خونه ات نمیکنی اونجا انجام ...

ببین کمک کردن بد نیس. ادم ی گوشه کارو میگیره چیزی از ادم کم نمیشه. ولی اینکه میزبان کلا ده درصد کمک کنه ۹۰ درصد بقیه رو مهمانا بکنن توهینه علنی. فقط مادرشوهره من بدبخته ک حالیش نیس شایدم هس خودشو زده ب خریت ک مردم چیزی نگن 

parasoo1989@
چه میزبان پرویی!!!! حالا من اصلا دوست ندارم کسی خونم کار کنه وسواس نیستما ولی دلم نمیخواد دیگه خودم ...

هییی خواهر. میزبان الکی میچرخید یانشسته بود.مادرهمسرم تو کابینتا دنبال ظرفو لیوانو پارچو ...اخرم خشک کنه بذاره سرجاش همه رو😶

parasoo1989@
هییی خواهر. میزبان الکی میچرخید یانشسته بود.مادرهمسرم تو کابینتا دنبال ظرفو لیوانو پارچو ...اخرم خشک ...

چه مادرشوهری داری

همه از بدی مادرشوهراشون ناله میکنن

مادرشوهر شما زیادی خوبه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

این دیگه جدید بود 😑په چرا مهمون دعوت می کرد  میگفتی قرار بود من کار کنم خو دعوتش میکردم خونه ...

افرین. مادرشوهرم واسه اینکه دهن مردمو ببنده خودشو انداخته وسط ک کسی ی وقت نفهمه عروسش چقد داغونه.فک کن اخرش خواهرشوهرای مادرشوهرم یعنی عمه های شوهرم دیدن این تنهایی داره چیکار‌میکنه پاشدن رفتن کمک .هی زیرلبم حرف‌میزدن

parasoo1989@
حالا نه اینکه مهمون دعوت کنی کاری نکنی ولی خب چ اشکالی داره بالاخره مهم دور همی هرکسی هرجا میره کمک ...

کمک دوطرف اصلا ایرادی نداره. اینکه میزبان بشینه مهمان کلا بکنه زشته و ضایعس. مادرهمسرم خودشو زده ببخشید ب اون راه فک میکنه نمیفهمن بقیه ک این چقد داره کارگری میکنه فک کرده بقیه ام مثل اون باید باشن هیچی نگن .من ک اونجوری‌گفتم ی خورده خوب شد براش

parasoo1989@
افرین. مادرشوهرم واسه اینکه دهن مردمو ببنده خودشو انداخته وسط ک کسی ی وقت نفهمه عروسش چقد داغونه.فک ...

چقد زشت میگفتی تو رو خدا تو یکی دیگه مهمون دعوت نکن جون عمت 

انگاری پیش خودش گفته خودشون میخان بخورن 

پس خودشون درست کنن  بخورن😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چه مادرشوهری داری همه از بدی مادرشوهراشون ناله میکنن مادرشوهر شما زیادی خوبه

عزیزم اینم بخاطر اینکه پسرش زنشو طلاق نده میکنه.اخه سرهمین کارا داشت طلاقش میداد ک باز اخر مادرهمسرم نذاشت بخاطر حرف‌مردم ک اسم پسرش نیفته تو دهن مردم. حاضر بود عین کلفت باج بده اما اینجوری نشه. دختره باز قدرشو نمیدونس همش داستان درست میکرد ک مادرت فلان و....نمیفهمه اگر اینا‌نبودن تاحالا‌دوسه بار رفته بود دادگاه ک طلاق بده.

دختره بیاد خونه مادرهمسرم هییییییچ کاری‌نمیکنه حالا🙃

parasoo1989@
عزیزم اینم بخاطر اینکه پسرش زنشو طلاق نده میکنه.اخه سرهمین کارا داشت طلاقش میداد ک باز اخر مادرهمسرم ...

چی بگم والا ادم تو کار یه عده میمونه

خدا هدایتشون کنه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منظورت تو کار کردنه از من مایه بذاره؟

نه ....مادر شوهرت بعدا به خاطر اینکه دل اون عروس رو بدست بیاره به تو کم محلی میکنه به اون بیشتر بها میده ..حرف وحدیثی هم پیش بیاد بهت میگه تو عاقلی تو کوتاه بیا.....

چقد زشت میگفتی تو رو خدا تو یکی دیگه مهمون دعوت نکن جون عمت  انگاری پیش خودش گفته خودشون میخان ...

دقیقا خیییلی زززشت. منم همینو میگفتم. خوب شد گفتم نمیام  بگو خودش بکنه. اخه جالبه توخونه مادرهمسرم هیییچ کاری نمیکنه. یعنی من میگم خدای نکرده مادرشوهرم چیزیش بشه اینا ی لیوان اب دستش نمیدن اما عین ببشخید خر ازش کار کشیدن. خودش مقصره میدونی هرچیزی حدی داره . 

parasoo1989@