روز دهم مصرف قرص استرادیول والرات ۲ میلی گرم، سونوگرافی شدم همه چیز نرمال بود از روز سیزدهم پریودی باید آمپول پروژسترون و آمپول ناکسپرین ۴۰ صبح تزریق بشه و ۱۲ ساعت بعدش شیاف پروژسترون و آسپرین۸۰ مصرف بشه! البته بین این داروها قرص والرات ۲ تا و فرتیل سی ام یکی صبح به همراه ویتامین دی، متفورمین، اسیدفولیک۵ مصرف میکنم و شب هم قرص والرات۲ تا، فرتیل یکی هم باز مصرف میکنم! اینها داروهای قبل انتقال منه!
دوستان من دو تا جنین انتقال دادم! به امید خدا ۱۵ روز بعد انتقال میرم آزمایش خون، سه هفته بعد انتقال هم برای سونوگرافی❤️🤗 هر روزم نشاسته با آب میخورم به امید اتفاق های خوب🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روز هشتم انتقال هستم، کمی سینه هام حساس شده/ امروز صبح کمر درد شدید به مدت نیم ساعت شبیه زمان پریودی / ترشح رقیق شیری رنگ/ یکمم صبح فشارم اومد پایین اما بعد تزریق آمپول پروژسترون دوباره گرمم شد / تکرر ادرار هم که از روز انتقال داشتم و دارم! روزی ۱ لیوان آب انار طبیعی هم میخورم ( گردش خون در رحم رو زیاد میکنه و به رشد جنین خیلی کمک میکنه)
راستی دکترت کیه؟؟؟ تو اینستا همشون پیج دارن! یه تجربه ای که خودم داشتم بعضی زمانها که یکم نگران میشم میرم تو پیج دکتر فرحناز زندی فیلم های اوناییکه مثبت شدنو میبینم حالم از این رو به اون رومیشه!