2777
2789

من برای جواب دادن به این سوال واقعا نیاز به کمک دارم 

با وجود تجربه های مختلف هنوز نمیتونم در خودم اونطوری که باید و شاید شناسایی کنم که چی باعث میشه به یه آدم بگم موفق 

شما بگید 

چی توی یه آدم می‌بینید که باعث میشه فکر کنید بله این آدم موفقه شاید از دل جواب های شما به جواب خودم برسم 

مثلا می‌دونم یکی صرفاً تحصیلات بالا داشته باشه نمیتونم بهش بگم موفق حتی اگر تحصیلات بالا ارزشش باشه 

یا کسی که تونسته به پول و ثروت کلان برسه هم از نظرم مساوی موفقیت نیست 

کسی که از درون شاده روابط عاطفی خوبی داره ولی به موفقیت مالی یا وجهه اجتماعی بالا نرسیده باشه هم از نظرم موفق نیست 

تنها کسایی که تونستن منو قلقلک بدن که بتونم بهشون بگم موفق کسایی هستن که توی حیطه فعالیت خودشون تخصص اونم در سطح خیلی بالا دارن 

مثلا خانم های خلبان به نظرم موفق میان 

حالا نمی‌دونم چون پرواز برام جذابیت داره به نظرم موفق میان؟ 

یا چون تعدادشون کمه به نظرم موفق میان ؟

یا چون تخصص مهم دارن به نظرم موفق میان؟ 

داشتم فکر میکردم شاید‌ صرفا تخصص توی هر حیطه فعالیتی به نظرم مساوی ارزش باشه 

ولی مثلا شغل هایی که اثر گذاری پایدار ندارن برام ارزش نیستن 

مثلا بلاگری 

یا کارمندی 

مهندسی در ابعادی که تولید و خلق توش انجام نشه موفقیت نیست به نظرم

یا مثلا آرایشگری در هر سطحی برام مساوی موفقیت نیس 

پزشکی در سطح معمولی به نظرم موفقیت نمیاد 

ولی مثلا پزشکی که تخصص داشته باشه و تعداد عمل های موفق خیلی زیادی داشته باشه به نظرم ارزش میاد 

هنر در سطح کشیدن تابلو و فروش و اینا از نظرم موفق نیست ولی مثلا فرشچیان به نظرم موفق میاد 

یا خواهرم توی حیطه فعالیت خودش که پژوهشی هست متخصص و صده و در سطح جهانی فعالیت داره به چشمم موفق میاد 

انگار اون تخصص  خیلی باید سطحش بالا و دست نیافتنی باشه تا به چشمم شکوفا بیاد 

( شغل خودمم یکی از همینایی بوده که گفتم ارزشم نیست این وسط به کسی برنخوره لطفا )

شما از زاویه نگاه خودتون بگید 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

داشتم فکر میکردم من همیشه دلم میخواست یه گوشه باشم دیده نشم و در خفا برای خودم فعالیت داشته باشم ولی تعریفم از موفقیت یه جوریه انگار دقیقا نقطه مقابلشه انگار اون شهرت هم برام مهمه 

هر چی بیشتر فکر میکنم میبینم هی دارم خلاف ارزش هام رفتار میکنم برای همینه که حس میکنم جایی که باید باشم نیستم 

مثلا اگه فعالیت در سطح جهانی برام ارزشه پس چرا همش می‌خوام یه جا باشم دیده نشم و فقط اثر فعالیتم بیرون بیاد ؟ 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن هرک۰سی توزندگیش احساس خوشبختی میکنه موفقهچ

خب شما خودت تبدیل به چی بشی حس می‌کنی خوشبختی ؟ 

بابای من میگه که هر مردی و هر زنی کل سراسر انسان یه جایی موفق اند ..

یا موفقعیت کوچیک که به چشم نیاد 

و یا بزرگ که بیاد! 

حنی بلاگر ها که فالوو اش بالاس که یه نوع موفقعیت هست در زمینه مجازی 

پزشکی که درامد بیشتری داره موفق تره در زمینه علوم پزشکی

معلمی که دانش اموز بیشتری داره و همه میشناستشون در شهرش موفق تره در زمینه اموزش پرورش ..

کارگری که حقوق بالاتری داره موفق تره در زمینه شغل ازاد

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
خب شما خودت تبدیل به چی بشی حس می‌کنی خوشبختی ؟ 

بنظرشخص من آدمایی که تاثیرمثبت مییذارن روجامعه خوشبختن البته توهین نشه به بقیه مشاغل من خودمم همچین شعلی ندارم ولی خب همبشه دوست داشتم یه شغل تاثیرگذارداشته باشم مثلا خواهرشوهرمن میگه فلان آرایشگرخیلبی معروفه خوش بحالش ولی من هیچوقت حسرتشونمیخورم چون بنظرم شغلش اون تاثیرگذاری که بنظر من یابد داشته باشه نداره ولی چرا یه پزشک واقعا شغل مهمی داده یایه آتشنشان یاحتی مامانا خیلی تاثیرگذارن  البته ابنادرمورد شغله مطمئننا خوشبختی ابعاددیگه ای هم داره ولی درکل بنظرمن اونیکه خانه داره ام وقتی خودش احساس خوشبختی مبیکنه یعنی خیلی خوشبخته مهم حس درونیه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
بابای من میگه که هر مردی و هر زنی کل سراسر انسان یه جایی موفق اند .. یا موفقعیت کوچیک که به چشم نیا ...

ببین برای اینکه آدم کشف کنه که رسالتش توی این دنیا چیه باید بدونه تعریفش از یه آدم موفق چیه 

مثلا وقتی من میگم تحصیلات برای من ارزش نیست به این معنی نیست که کسی که چند تا دکتری داره موفق نیست  اون ممکنه از نظر کسی که تحصیلات براش ارزش باشه نه تنها موفق بلکه فرا موفق باشه حتی 

من می‌خوام از این سوال به این جواب برسم که من می‌خوام به چی تبدیل بشم؟ 

ارزش های من چیه واقعا؟ من به چی میگم موفق ؟

دیدگاه من اینه اونی موفقه که باهوش باشه. اونقدر باهوش باشه که متوجه باشه در مسابقه ی اسپرمها ، اساساً نباید از جاش تکون بخوره و اجازه بده احمق ترین و قدرت طلب ترین اسپرم خودشو به رحم برسونه. و اگر اونقدر باهوش نبود  و متاسفانه در این تلاش کذایی خودشو به رحم رسوند و بعد از نه ماه ازش خارج شد دستکم اونقدر درک داشته باشه که بفهمه اساساً چیزی بنام تولد وجود نداره که هر تولد اولین خط از داستان هولناک مرگه🚶‍♀️

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
کسی موفق که همه چیز وهمه کس براش دست یافتنی باشه

مثلا چی براش دست یافتنی باشه؟ 

یه چیزی رو بگو که از نظرت رسیدن بهش سخته و اون بهش رسیده 

(ممکنه همچین آدمی دور و برت اصلا وجود خارجی نداشته باشه هر چی توی ذهنت هست رو بگو ) 

بنظرشخص من آدمایی که تاثیرمثبت مییذارن روجامعه خوشبختن البته توهین نشه به بقیه مشاغل من خودمم همچین ...

اونی که به آرایشگر حسادت می‌کنه ارزشش زیباییه ، توی یه شغلی که مرتبط باشه با زیبایی می‌تونه شکوفا باشه 

خوش به حالش که دقیق می‌دونه که به چی حسادت می‌کنه 

گاهی اوقات حسود بودن هم بد نیست من هرگز توی زندگیم حسادت رو تجربه نکردم هیچ وقت دلم نخواست جای کسی باشم اگر یه ذره حسود بودم شاید الان میدونستم دقیقا می‌خوام تبدیل به چی بشم 

پس اثر گذاری برات ارزشه ، منم اثر گذاری برام ارزشه 

اینو زمانی میفهمم که وقتی یکی بهم میگه فلان حرفت این اثر واقعی و عینی رو روی زندگیم داشت پر از حس شکوفایی و لذت میشم  

ولی یه نکته ای هست 

انگار جنس اثر گذاری هم برام مهمه 

شغلی که توش بودم با وجود اینکه اثرگذاری خیلی زیادی داشت ولی باز هم من توش راضی نبودم شاید اون جنس اثر گذاری چون اثرگذاری ذهن و روان نبود برام لذت بخش نبود 

مثلا چی براش دست یافتنی باشه؟  یه چیزی رو بگو که از نظرت رسیدن بهش سخته و اون بهش رسیده  ...

ببینید شهر ما یک هنرپیشه سینما نزدیک خانمون زندگی میکنه همه چیز براش مهیاست. ..جالب آینه برای خدمت به او همه رقابت میکنند. ..توی بیمارستان ...اداره ...بانک

از نظر من، فردی که وضعیت مالی عالی، جایگاه اجتماعی عالی،قیافه عالی،  سواد بالایی داشته باشه، بر ...

جایگاه اجتماعی عالی و وضعیت مالی عالی رو برام بشکاف لطفاً 

مثلا چه شغلی ؟ چه سطحی از درآمد ؟ 

مثلا از نظر من کسی که تا چهل ، چهل و پنج سالگی کسب و کارش انقدر جون گرفته باشه که دیگه نیاز نباشه خودش کار کنه به نظرم به موفقیت مالی رسیده 

منظورم این نیست که درآمد قطع بشه منظورم اینه که بتونه یه زنجیره ای از پرسنل ایجاد کنه که بدون حضور اون هم این زنجیره درست عمل کنه

ببینید شهر ما یک هنرپیشه سینما نزدیک خانمون زندگی میکنه همه چیز براش مهیاست. ..جالب آینه برای خدمت ب ...

به نظر میرسه قدرت ارزش اول توعه ، بهت تبریک میگم که می‌دونی میخوای به چی تبدیل بشی 

من همچین آدمی به نظرم الزاما موفق نمیاد 

یکی از نزدیکانم از اوناست که میتونست از سرلطف دیگران از امکانات بسیاری بهره مند بشه ولی هرگز استفاده نکرد 

وقتی توی صف نونوایی میمونه کسایی که می‌شناسنش خجالت میکشن ولی هرگز بدون نوبت نون نمی‌گیره ، اینو بگیر تا جایی که مثلا سفر های خارجی می‌ره بهش میگن ماشین اسکورت برات می‌فرستیم قبول نمیکنه میگه می‌خوام عادی زندگی کنم