2777
2789
عنوان

ای کاش باهامون همسفر نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 57 پست
اره بخدا دقیقا اگه یه غر بزنیم میگه همین جا بمون به یکی بزنگ‌بیاد دنبالت 😂😂شانس نداریم

این سلیطع ها شانس دارن من بار ها با چشام دیدم شوهراشون جرئت نمیکنن بهشون تو بگن 😐😂

وای یه فامیل داریم عروسشون واقعا رغت انگیزه به معنای واقعی کلمه بیشعوره انگار از تو غار اومده شهر نشین شده انقد ک بی تربیته اما شوهرش انقد ممرد خوبیه ک نگم برات خواهر شوهراشم خیلی خوبن هیچی بهش نمیگن ارومن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سلیطع ها شانس دارن من بار ها با چشام دیدم شوهراشون جرئت نمیکنن بهشون تو بگن 😐😂 وای یه فامیل د ...

دقیقا دردشون چیه زندگی رو برای بقیه تلخ کنن

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
وگر سییاستش این بوده مطمین باش نمیره ب جاری اینو بگه

چرا بابا هر لحظه باهم در تماسن

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
اره ولی خوب چون خوشگذرونه معمولا ب سفر نمیرسه بریم 😁😁😁نهایتا ی شهرستان بریم ولی همونم خدایی تو را ...

مهم همینه گاهی ادم تا پارک سر کوچشون میره بیشتر بهش خوش میگذره تا یه سفر دور 

ایشالله خوشبخت باشین کنار هم ❤😅

دلم میخواد خونه رفتیم بگم خوش سفر نبودی بگم به نظرتون

درد دارن عقدع دارن ادم سالم ک این کارارو نمیکنه 

به نظرت بگم بهش خوش سفر نبودی

به نظرت بگم بهش خوش سفر نبودی

والا میترسم گله کنی بره جیگر داداشتو خون کنه تا یه هفته ک اره خواهرت به من تیکه انداخت بعد تو و داداشتو بندازه به جون هم 

بنظرم تو ک تحمل کردی از این جا به بعدشم تحمل کن اما دیگ پشت دستتو داغ کن ک باهاشون تا پارک سر کوچه هم نری یه مدت هم باهاش سروسنگین باش مثلا جایی دیدیشون با داداشت سلام علیک گرم کن دست بده روبوسی کن به اون فقط یه سلام بده خودش میفهمه 

اونا همراه اینا اومدتان اینا با اونا 😂😑 درکل ناراحتم باشه نباید کوفت بقیه کنه و باید نهایت لذت رو ...

دو ماشین هستیم

اونا همراه اینا اومدتان اینا با اونا 😂😑 درکل ناراحتم باشه نباید کوفت بقیه کنه و باید نهایت لذت رو ...

درسته 

اما من مشهدیم

همش مسافرا با هم دعوا دارن 

عده زیاد هم میان

با چند تا ماشین

بازم دعوا و بحث

سر هزینه ها بیشتر

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

درسته  اما من مشهدیم همش مسافرا با هم دعوا دارن  عده زیاد هم میان با چند تا ماشین باز ...

نه اینا دردشون پول نیس وضع مالی دادلشم خوبه