بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الآنم دیر نیست رک بگو شما سی خودتون ما راه خودمون امدییم مسافرت ازحسودی داره زهر همه میکنه باورکن دلت به حال شوهرت بسوزه آمده مسافرت هواش عوض بشه بخاطر شوهرت راه جدا کن وگرنه شوهرت فردا میگه یک مسافرت رفتم کوفتم شد
دقیقا همینه حالا شوهر من کلا در حال غر زدنه اصلا دوست ندارم باهاش تا سر کوچه برم دلم ...
طفلکیا میفهمم دقیقا
کاش خودت با این تور ها با بچه هات میرفتی حداقل یه جای نزدیک یکم حال و هواشون عوض بشه البته ادم بدون شوهر سختشه اما خب گاهی چاره ای نیس بخاطر دل اونا باید تحمل کرد
نه خواهر با دوتا بچه کجا برم نهایت ابتکار عملم اینه که روزایی که کار زیاد داره با ماما ...
خب همینم خوبه بچه ها واقعا نیاز دارن به تفریح من خودم بچه ک بودم ماشین نداشتیم باهمون بچگیم خیلی غصه میخوردم دلم میخاست برم مسافرت مثه بقیه هم سن و سالیام الان میریم این ور اون ور و مسافرت اما دیگ انقدی ذوق ندارم براشون هر چیزی به وقتش خوبه
خب همینم خوبه بچه ها واقعا نیاز دارن به تفریح من خودم بچه ک بودم ماشین نداشتیم باهمون بچگیم خیلی غصه ...
واقعااااا حقیقت روگفتین آدم یک سن و سالی خیلی چیزها رو علاقه داره ولی الان دیگه میلی بهش نداره. دقت کنید حتی مزه غذاها هم مثل کودکی نوجوانی برای آدمنیست....
واقعااااا حقیقت روگفتین آدم یک سن و سالی خیلی چیزها رو علاقه داره ولی الان دیگه میلی بهش نداره. دقت ...
اره واقعا مثلا تو بچگیام خیلی دلم کامپیوتر میخواست اما نداشتم خیلی جلو بقیه خجالت میکشیدم مثلا تومدرسه به بچه ها نمیگفتم من کامپیوتر ندا رم الان خداروشکر بهترین لپ تاپ رو دارم همه چی دارم اما اون روزارو یادم نمیره اون موقع هادستمون خالی بود مامان بابام خیلی سختی کشیدن همه تلاششون هم میکردن ک ما چیزی کم نداشته باشیم اما به بعضی چیزا زورشون نمیرسید