2777
2789
عنوان

ای کاش باهامون همسفر نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 57 پست

حال مارو هم گرف هی بین منو شوهرم بحث درست میکرد 

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
خسته میشن ک بشن هر کی خسته میشه و تحمل نداره نره مسافرت حداقل گند نزنه به سفر بقیه ادم هرروز ک سفر ن ...

اره بخدا اوفف که دیگه نمیخوام باهش بهشت برم  

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا موقع خریدا خوش و سرحال بود 

با ماشین رفتین؟

ماشین کی بود؟

حتما ناراحت بودن همراهشون رفتین

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

اره بخدا اوفف که دیگه نمیخوام باهش بهشت برم  

درکت میکنم من خودم خیلی حساسم اگ یه ذره غذای بد بخورم یا اب و هوای جایی بهم نسازه مریض میشم دل درد شدید میگیرم حالت تهوع میگیرم گلاب به روت اسهال میشم اما صدام در نمیاد تا خوب بشم اینم دست خودمون نیس ک بعضیا حساس بدنشون اما خب مهم اینا غر نزنی گند بزنی به سفر بقیه 

خسته میشن ک بشن هر کی خسته میشه و تحمل نداره نره مسافرت حداقل گند نزنه به سفر بقیه ادم هرروز ک سفر ن ...

کلا تو ذاتشونه شوهر من خیلی ماشاالله خوش سفره البته پول نداره ک زیادخرج کنه ولی اگر ده تومن همراش باشه اندازه پول بنزین نگه میداره فقط🤣🤣هرجا بگیم نگه میداره واز خوردنیهای شهرا میخره ولی دامادمون خیلییی مرد خوبیه ولی تو سفر دهن همرو اسفالت میکنه

کجا رفتین اسی؟  عیب نداره بخاطر داداشت تحمل کن چیزی نگو تا برگردین اما دیگ سفر نرین باهاشون&nb ...

دقیقا هیچی برام مهم نیس فقط دلم واسه داداشم میسوزه که هی داره تحمل میکنه هر چی میگه گوش میده که بحث پیش نیاد بازم غر میکنه به همه چیزه 

شبا بدون شام و اینا میرن میخوابن وو صدا دعوا میاد از اتاقشون 

امدیم سمت رامسر و ماسال 

کلا تو ذاتشونه شوهر من خیلی ماشاالله خوش سفره البته پول نداره ک زیادخرج کنه ولی اگر ده تومن همراش با ...

عزیزم خداحفظش کنه ،خوش باشین،آمین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
کلا تو ذاتشونه شوهر من خیلی ماشاالله خوش سفره البته پول نداره ک زیادخرج کنه ولی اگر ده تومن همراش با ...

واقعا ویژگی خیلی مثبتیع خوش سفری اینطوری بقیه هم باهات همسفر میشن 

فکر میکنم از قصد این کارا رو میکنه که دیگه از خانواده شوهر کسی بهش پیشنهاد نده که همسفر بشن سیاستش اینه فکر میکنم 

طرف غذاش از جهازش بود داشته جمع میکرده خودش شکسته  با داداشم دعوا داره چرا تو جمع نکردی شکست رفت کل شهر رو گشت یکی پیدا کرد خرید 🥴🥴

دقیقا هیچی برام مهم نیس فقط دلم واسه داداشم میسوزه که هی داره تحمل میکنه هر چی میگه گوش میده که بحث ...

😐چرااا؟؟ طفلک داداشت 

مردم شانس دارن بخدا حالا اگ ما بودیم این کارارو میکردیم شوهرامون همونجا ولمون میکردن میومدن😂

😐چرااا؟؟ طفلک داداشت  مردم شانس دارن بخدا حالا اگ ما بودیم این کارارو میکردیم شوهرامون همونجا ...

اره بخدا دقیقا اگه یه غر بزنیم میگه همین جا بمون به یکی بزنگ‌بیاد دنبالت 😂😂شانس نداریم

واقعا ویژگی خیلی مثبتیع خوش سفری اینطوری بقیه هم باهات همسفر میشن 

اره ولی خوب چون خوشگذرونه معمولا ب سفر نمیرسه بریم 😁😁😁نهایتا ی شهرستان بریم ولی همونم خدایی تو راه خوش میگذرع انقدر ک من دوست دارم بریم ناهار بخوریم بگردیم همش تو راه باشیم🤣🤣🤣

الان که رسیدم بره با زن داداشای دیگم بشینه به ریشمون میخندن که زهرشون کردم سفر رو 😶😶