2777
2789
عنوان

ای کاش باهامون همسفر نبود

1948 بازدید | 57 پست

میخوام یکم درد و دل کنم باهاتون

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

زن داداشم رو میگم تو محیط خونه خیلی باهامون خوب رفتار میکرد واقعا آدم طرفش رو تو مسافرت میشناسه دقیقا همینه

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سفر کلا دمق بود با داداشم دعوا داستن موقع خرید کا میشد سرحال میشد 

اینم بگم تازه ازدواج کردن  

هم پای ما نبود خیلی اذیتنون کرد 

داداشم آب و هوا بهش نساخت کلا مریض بود اصلا کنارش نبود یه لیوان اب بهش نداد

حتما دوس داشته دوتایی برن مسافرت

قبلش تنهایی رفته بودن خیلی ماهه داشتن میگفتن یه سفر بریم 

بعضیا کلا بد مسافرتن یا زود خسته میشن عب نداره جای دوری نمیره

خسته میشن ک بشن هر کی خسته میشه و تحمل نداره نره مسافرت حداقل گند نزنه به سفر بقیه ادم هرروز ک سفر نمیره سالی دو سه بار میره اگ همونم اوقاتش تلخ بشه ک فایده نداره تو سفر هزار جور مشکل ممکنه پیش بیاد ممکنه هوا بد باشه ادم مزیض بشه ماشین خراب بشه جا خواب خوب گیرش نیاد غذاش دیر و زود بشه شلوغ باشه و...ادم باید خوددار باشه تحمل کنه دو سه روزه صداش در نیاد