mamanevorya مدیر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 242 عنوان پسر 13 ماهه م دو ماهه اسهاله توروخدا کمکم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 76 پست دو بارم بردم دکتر آمپول و شربت میدن دو روز بهتر میشه دوباره شروع میشه دندوناش داره درمیاد میگن واسه اونه ولی داره آب میشه بچه م امشب تو خواب سه بار بیدار شد با گریه اسهال دفع کرد خیلی شل و زرد رنگ و بدبوو بود خواهشا کسی تجربه ای داره ممنون میشم 1402/06/24 | 06:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jjojee عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1539 خدا نکنه عزیزم قربون قلب مهربانت....والا سیب زمینی کته با ماست همه چی دادم اثر نداره قطره ندادم امرو ... قطره پدی لاکت بگیر از رو دستورش بهش بده عزیزم خیلی خیلی خوبهپودر کیدی لاکت هم بگیر با ماست پروبیوتیک پودر رو بریز تو ماست بهش بده آب رو آتیشهفداتشم عزیزم❤️☺️
sez1370 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 2193 شنیدم میگن خوبه تاحالا ندادم شوهرم بیدار شه میگم بره بگیره ممنون چه دکتری بردی که این قطره رو ننوشته براش حالا دوماهه حتمن بگیر بهش بده سریع اثر میکنه
mamanevorya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 242 سلام. خانم من و همسرم کرونا گرفتیم. از دکتر پرسیدم پسرمم میگیره گفت صد درصد چون خیلی مسریه این سویه. ... سلام عزیزم..خوشبختانه تب نداره ولی اسهال شدیده..دوبارم دکتر بر به خدا ه
اقیانوس_سرخ۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3783 برای چی آزمایش نداده حتما حتما ازمایش خون و انگل بگیرید ازش اسهال اگه بیشتر از این ادامه پیدا کنه خیلی خطرناکه دکترش رو عوض کن به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀
mamanevorya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 242 سلام. خانم من و همسرم کرونا گرفتیم. از دکتر پرسیدم پسرمم میگیره گفت صد درصد چون خیلی مسریه این سویه. ... سلام عزیزم...خوشبختانه تب نداره ولی اسهال شدیده دوبارم دکتر بردم به خدا هر بار ۵۰۰ ۶۰۰ خرج دارو شد..بازم ببرم آزمایش بنویسه
mamanevorya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 242 عزیزم کته ماست یده سیب رنده کن بده موزبهش بده ممنونم...همه رو دادم اثر نداره
mamanevorya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 242 از دندونم میشه حتما چند تا باهم داره درمیاره بله ۶ تا باهم
روياي_سبز عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 6114 سلام عزیزم..خوشبختانه تب نداره ولی اسهال شدیده..دوبارم دکتر بر به خدا ه عزيزم پودر سنجد بگير داخل ماستش بريز بهش بده٢ ماه خيليه ،طفلي كل املاح و ويتامين بدنش ميرهكاش ازمايش بدي شايد باكتري داره روده هاشبا ي كشت ساده ادرار و مدفوع مشخص ميشه
mamanevorya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 242 بله پسر منم این مشکل رو داشت و هر رو بهش عرق نعناع میدادم کلا برای معده هم خوبه خیلی ممنون ندارم باید بگیرم خدا کنه رو پسر منم تاثیر بذاره
artanini عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1267 سلام عزیزم...خوشبختانه تب نداره ولی اسهال شدیده دوبارم دکتر بردم به خدا هر بار ۵۰۰ ۶۰۰ خرج دارو شد.. ... ایشالا زودتر خوب میشه🤲🤲🤲
mamanevorya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 242 من قبلا اینطوری بودم 10 روز تمام اسهال داشتم. چند بارم دکتر رفتم بی فایده بود اخرسر رفتم بیمارستان ب ... فک کنم ببرم آزمایش بنویسن بهتر باشه خیلی ممنون عزیزم
artanini عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1267 ببخشید من به دوماه اسهال بودن پسرتون توجه نکردم. فکر کردم تازگی شده. خب خدا رو شکر کرونا نیست🤗🤗🤗
mamanevorya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 242 قطره پدی لاکت بگیر از رو دستورش بهش بده عزیزم خیلی خیلی خوبه پودر کیدی لاکت هم بگیر با ماست پروبیوت ... ممنون از راهنماییت امروز حتما میگیرم
mamanevorya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 242 چه دکتری بردی که این قطره رو ننوشته براش حالا دوماهه حتمن بگیر بهش بده سریع اثر میکنه پروفسور هم هست دکتری که بردم...نمیدونم چرا ننوشت حتما میگیرم ممنونم عزیزم