2777
2789

دو بارم بردم دکتر آمپول و شربت میدن دو روز بهتر میشه دوباره شروع میشه دندوناش داره درمیاد میگن واسه اونه ولی داره آب میشه بچه م امشب تو خواب سه بار بیدار شد با گریه اسهال دفع کرد خیلی شل و زرد رنگ و بدبوو بود خواهشا کسی تجربه ای داره ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. خانم من و همسرم کرونا گرفتیم. از دکتر پرسیدم پسرمم میگیره گفت صد درصد چون خیلی مسریه این سویه. یکی از علائمی که گفت بهش دقت کنیم اسهال بود. گفت اگه اسهال و تب شد ببریدش دکتر اما در مجموع خود ویروس خیلی خطرناک نیست. تب رو کنترل کنید و بخاطر اسهال دکتر ببرید که بدنش کم آب نشه. ایشالا پسر شما نگرفته و بخاطر دندونه، اما این رو هم گوشه ذهنتون داشته باشید بخصوص که این روزا خیلی زیاد شده

قطره پدی لاکت بهش بده عزیزم بعدشم بهش سیب زمینی زیاد بده ماست پروبیوتیک پودر کیدی لاکت اینا خیلی خوب ...

خدا نکنه عزیزم قربون قلب مهربانت....والا سیب زمینی کته با ماست همه چی دادم اثر نداره قطره ندادم امروز میگیرم

من قبلا اینطوری بودم 10 روز تمام اسهال داشتم. چند بارم دکتر رفتم بی فایده بود اخرسر رفتم بیمارستان برام ازمایش مدفوع اورژانسی نوشت. نوع ویروس مشخص شد طبق اون بهم دارو داد شریع خوب شدم

لطفا لایک نکنید ممنون.