2777
2789

حالم ازش بهم میخوره

پس چی میگن خدا ابروی بنده هاشو نمیبره

الان من چیکار کنم انقدم حس بدی دارم نسبت ب اون ادم

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

چیکار میکرد؟؟

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا آبرو رو نمیبره مردم خودشون آبرو خودشون رو میبرن

میشه کانالمو دنبال کنی؟😍 تزئینات منزل و دیوارکوب درست میکنم و تازه کارم رو شروع کردم 🥰 به حمایتت نیاز دارم رفیق🤝🙃    https://eitaa.com/rozmaregihayeZahra

هیچی فراموشش کن به کسی هم نگو حتی اینجا

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

استارتر ببخشید 

بچه ها میشه به تاپیک آخرم سر بزنید 🥲🙏

میشه کانالمو دنبال کنی؟😍 تزئینات منزل و دیوارکوب درست میکنم و تازه کارم رو شروع کردم 🥰 به حمایتت نیاز دارم رفیق🤝🙃    https://eitaa.com/rozmaregihayeZahra
خدا آبرو رو نمیبره مردم خودشون آبرو خودشون رو میبرن

اره عین خیالش نبود آشغال ازش بدم میاد

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

من ي كاري و از يكي از نزديكترين هام چندين سال پيش ديدم

و واقعا روحيه م داغون شد

نميدونم چرا خدا ميخواد انگاري بعضيارو رسوا كنه يا اتفاقيه نميدونم اما هرچي ك هست خوب نيست و ايكاش نميفهميديم

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
من ي كاري و از يكي از نزديكترين هام چندين سال پيش ديدم و واقعا روحيه م داغون شد نميدونم چرا خدا مي ...

دقیقا از خدا گله دارم خیلی حالم بد شد

دقیقا از خدا گله دارم خیلی حالم بد شد

چی بود مثبت...؟ 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
چه ربطی به خدا داره  اون غلط اضافه کرده باید خودش مواظب میشد یا حیا می‌کرد از آبروش می‌ترسید ا ...

چرا من باید بفهمم بین این همه آدم؟