2777
2789
عنوان

ازیه پادرد به کجا رسیدم😅💔

636 بازدید | 55 پست

امشب داشتم وسیله هاموجمع میکردم برااسباب کشی پاهام درد وحشتناکی گرفتن 

الان نشستم دردش خیلی کم شده 

تنهاام هستم ،یهو به ذهنم اومد اگ دردش جدی باشه  ومثلا باعث بشه فلج بشم(خواهرم یه پادرد تونوجوونی گرفت دکتراگفتن فلج میشه ولی خب به طورمعجزه آسایی خوب شد) ۸۰درصد یاحتی بیشتر احتمال میدم شوهرم نمونه باهام بعد هرکسی هم مشغول زندگی خودشه منم تنهای تنها بچه هم ندارم آنچنان وضع مالی خوبی ام ندارم که  براآینده ام نگران نباشم  وی چیز دیگ هم اینک تاالان فک میکردم خیلی آدم مقید ومحکمی ام ولی حتی باتصور همچین چیزی نمیتونم مطمئن باشم ک بازم بگم خدایا راضی ام به حکمتت وگله ای ندارم اصلا شاید کارم به افسردگی واستغفرالله خودکشی ام برسه  ...

بایه پادرد ساده فهمیدم من بسیار کم ظرفیتم وشدیدا وابسته به دنیا،چقدتاالان فک میکردم کم توقع وقانع به کمترین چیزام درصورتی که من بزرگترین وبرترین وارزشمندترین نعمتو دارم اونم سلامتیه (البته فعلا معلوم نیس پاهام هنوزدردمیکنن😂)

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

خخخخخخ.باحال بودادم واقعا قدرسلامتیشو‌نمیدونه تا ی روز ک خدای نکرده ازدستش بده.........ببخشید این وسط نمیتونم تاپیک بزنم خانما من شکاکم شدید بعد شوهرم رانندس و مخاطب ازتوی تلگرام و گروه های کاری زیادسیو میکرد چن سال پیش دوتامخاطب بودن ک باربری سیو بودن ولی عکس پورفایل گویای چیزدیگ بود و زن بد بودن من دیدم و حذف کردم چون شوهرم شدید چشم پاک‌بود ب خودشم گفتم اطلاعی نداشت گفت ایناباراعلام‌کردن ک سیوکردم الان دوساله شکککاااک شدید شدم سر ی قضیه ای شوهرم گفت یادته قبلا دوتامخاطب اونجوری توتلگرامم یود ک بابری خودشون‌رو جازده بودن الان من درگیرم بنظرتون اگ کاری کرده‌بود اون موضچع رو یادم مینداخت؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزاران هزار اتفاق هست که میتونه درروز عادی ترین وساده ترین نعمتامونو ازمون بگیره 

همون چیزایی که ماحق طبیعی خودمون میدونیم  وحتی فکر ازدست دادنشم نمیکنیم 

واقعا فازنصیحت برنداشتما درستای عزیزم❤☺

یهویی خیلی ترسیدم وقتی تصورکردم یه شبه زندگیم ۳۶۰درجه تغییر کنه و همه چیزمو ازدست بدم 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
من قدسلامتیمو ندونستم ازدستش دادم

الهی💔چی شده مگ  البته اگ دوست داری بگو

الهی💔چی شده مگ  البته اگ دوست داری بگو

دیسک کمرم اسیب دیده پامو بیحس کرده باید عمل کنم میترسم 

نیمه فلجم

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
خخخخخخ.باحال بودادم واقعا قدرسلامتیشو‌نمیدونه تا ی روز ک خدای نکرده ازدستش بده......... ببخشید این و ...

اوو خیلی حساسی،مطمئن باش چیزی نیس یکی ازفامیلای ماهم مخاطبینش همینطوری بودن بعد زنش شک کرده بود شدید بنده خدا به چندتاشونم زنگ زد تا خانمه مطمئن بشه اینا واقعا مشتری ان ن چیز دیگ 

ولی شک اصلا خوب نیس  شکم کردی نذار همسرت بفهمه چون قبحش میریزه 

دیسک کمرم اسیب دیده پامو بیحس کرده باید عمل کنم میترسم  نیمه فلجم

منم مهره های گردنم سابیده شدن ،ان شاءالله خوب خوب بشی نترس طوری نمیشه❤شیراز دکتر کشاورز دکترخیییلی عاالیه دیسک کمر مامانمو خوب کرد

اوو خیلی حساسی،مطمئن باش چیزی نیس یکی ازفامیلای ماهم مخاطبینش همینطوری بودن بعد زنش شک کرده بود شدید ...

مرسی گلم جواب دادی وسط تاپیکت شرمنده...اون فامیل شغلشون چی بوده؟؟؟ اخه من باربری سیو بود ولی انگارازون زنای ...بودن نمیدونم‌والا

تحت تاثیر حرفات قرار گرفتم

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
مرسی گلم جواب دادی وسط تاپیکت شرمنده...اون فامیل شغلشون چی بوده؟؟؟ اخه من باربری سیو بود ولی انگاراز ...

دشمنت شرمنده❤اون در وپنجره میساخت بعد یه دوسه تا ازمخاطباشو آقا ذخیره کرده بودولی پروفایل ایتاشون عکس زنای ناجور بود خلاصه نشست ب همشون زنگ زد دوتاش ک واقعا مردبودن یکیشم ک زن بود واقعا یه پنجره خریده بود

باشک خودتو ذره ذره نابودمیکنی من یه زمانی شک کرده بودم انقدخودخوری کردم ضررشم فقط به خودم رسید ب نظرم کم کم سعی کن حساسیتتو ازبین ببری

منم مهره های گردنم سابیده شدن ،ان شاءالله خوب خوب بشی نترس طوری نمیشه❤شیراز دکتر کشاورز دکترخیییلی ع ...

بهترباشی

مامانت عمل کرد؟ 

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
دشمنت شرمنده❤اون در وپنجره میساخت بعد یه دوسه تا ازمخاطباشو آقا ذخیره کرده بودولی پروفایل ایتاشون عک ...

اهان درسته عزیزا...تاپیکام ببین من تامرز جنون پیش رفتم حالم اصن خوب نیس ب چی شک کردین شکا و چجوری تونسین بیخیال بشین

بهترباشی مامانت عمل کرد؟ 

نه مامانم دورازجون شما دیگ کلا فلج بود دقیق یادم نیس چکارکرد بچه بودم ولی ماهی دوبار میرفت یه سری ورزشم آخرش گفته بود هنوز ک هنوزه انجامش میده این دکتر خیلی باتجربه اس نصف سالم ایران نیست