2777
2789
عنوان

ازیه پادرد به کجا رسیدم😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 55 پست
اهان درسته عزیزا...تاپیکام ببین من تامرز جنون پیش رفتم حالم اصن خوب نیس ب چی شک کردین شکا و چجوری تو ...

وای دختر ازحساسی ام گذشتی 😑این دیگ وسواس فکریه 

نابودمیکنی خودتو بخدا

انقدم پیگیرنباش میندازی توذهن همسرتاا 

مطمئن باش ک چیزی نیس من علنا دیدم ک شوهرم رفته اینستای نامزدسابقشو چک کرده اونم وقتی که اون تازه جداشده بود کلی بهم ریختم توشرایط حساسی ام بودم استرس وفشارعصبی سم بود برام ولی خب حماقت کردم دیگ 

ب نظرم با یه مشاورصحبت کن اینطوری که نمیشه 

بااینهمه استرس چیزی ازت نمیمونه نگران شدم واقعا

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
وای دختر ازحساسی ام گذشتی 😑این دیگ وسواس فکریه  نابودمیکنی خودتو بخدا انقدم پیگیرنباش مینداز ...

چی بگم عزیزم دارو رچانپزشک همه چی اکتحان کردم بی فایده ینی تکام زندگیم شده همین فکرااا....ب همسرتون چیزینگفتین؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مامانم دورازجون شما دیگ کلا فلج بود دقیق یادم نیس چکارکرد بچه بودم ولی ماهی دوبار میرفت یه سری ور ...

واقعا؟؟ من میخوام هرجورشده عمل نکنم ولی دکترامیگن عمل

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
چی بگم عزیزم دارو رچانپزشک همه چی اکتحان کردم بی فایده ینی تکام زندگیم شده همین فکرااا....ب همسرتون ...

چرا انقد شلوغش کردم😑😑یادم میوفته هنگ میکنم اصلا اونم بهش برخورده بود اولش هیچی نمیگف بعد فقط میگف بروخجالت بکش این حرفا چیه میزنی

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
واقعا؟؟ من میخوام هرجورشده عمل نکنم ولی دکترامیگن عمل

کدوم شهرین شما

خخخخخ خیلی بدبرخوردکردی؟؟؟

آره 😑فقط بایدمیدیدی 

ولی دیگ ازاون موقع سمت گوشیش نرفتم 

انقدم مغزم آرومه 

وای اسی منم همینم😐 اصلا نمیدونم چرا خدانکنه یه چیزیم بشه یعنی گوگل و سوراخ سوراخ میکنم😂

گوگل لعنتی ام یامینویسه سرطان،یاتومور یا مرض لاعلاج😐😂

اگه پیش بینی آینده تموم شد یه کامنت بزارم🤕

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

چی بگم عزیزم دارو رچانپزشک همه چی اکتحان کردم بی فایده ینی تکام زندگیم شده همین فکرااا....ب همسرتون ...

تا خودتواراده نکنی نمیتونی خوب بشی.

زیادم به شوهرت گیر بدی میگه ببین من چقدر خوبم که زنم همش استرس منو داره توهم برش میداره و ممکنه یه غلطی بکنه.

خواهر دوست من خیلی به همسرش از این مدل گیرا میداد تا اینکه پارسال بعد ۱۲ سال زندگی شوهرش بهش گفت دیگه نمیخوام ازت خسته شدم ازت بدم میاد و داشت طلاقش میداد آورده بودش خونه پدرش .با اینکه قبلا آدم خوبی بود و باهم خوب بودن

بعد با کلی ناراحتی و مشکل و واسطه برش گردوندن. 

دیگه سعی میکنه این افکار نداشته باشه اما  دیگه احتراما از بین رفته.

شما قبل اینکه خدای نکرده اینجوری بشه سعی کن اراده کن تا خوب بشی.

من خودم وسواس دارم البته تو چیز دیگه میفهمم افکار دست خود آدم نیست اما اینم میدونم باید از ته دل اراده کرد تا خوب شد

تا خودتواراده نکنی نمیتونی خوب بشی. زیادم به شوهرت گیر بدی میگه ببین من چقدر خوبم که زنم همش استرس ...

ممنپن عزیرم بابت وقتی ک گذاشنی واقعا راست میکی زندگی ماهم خیلی وقتا تامرز جدای پیش میره بازبرش میکردونیم ولی خب اراده کردن من انکار طلسم شده واااقعا سخته بخام یهو هیچی نکم اروم شم اصن میمیرم بخدا خیلی برام سخته

خب مازناخیلی خیلیییی حساسیم واقعا سخته...من خودمم ی سال بیشتره دیگ دس ب گپشیش نمیزنم

خیلی کارخوبی میکنی،این چک کردنه خیلی روان آدمو بهم میریزه 

منصفانه بخوایم نگاه کنیم گوشیای خودمونم نمیتونیم بدیم همسرمون چک کنه(بالاخره چت با خواهری مادری حرفای خصوصی )