2777
2789
عنوان

ازیه پادرد به کجا رسیدم😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 55 پست
جالیه منم سااالها درگیرنجاست و پاکی بودم ک چقد ازار دهنده بود چقدر پاهام‌میشستم چقد همه‌جانمیتونسم ن ...

همون که تو ذهنت میاد یه کاری کرده رو جلوشو بگیر اخه چرا باید یه کاری بکنه؟؟؟ اگر اینجور باشه خب همه ممکنه یه کاری بکنن. باید بشینیم بگیم نکنه اینجور بشه؟؟؟

حالا هروقت خدای نکرده اینجور اتفاقی برای کسی افتاد و اونم متوجه شد یه کاری میکنه دیگه مثل مریضی یا خدای نکرده فوت شخصی . از الان که نباید همه زانوی غم بغل بگیرن اتفاقی نیافته . بسپار به خدا و برو جلو حالا نهایتش خدای نکرده میخواد خیانتی بشه اونوقت همونموقع در موردش تصمیم میگیرن نه قبل وقوع. 

یه چیزی یادم اومد عروس عمه من یه مدت اینجوری شده بود میگه رفته یه دکتر داخلی بهش یه قرصی داده دیگه کاملا خوب شد.ولی قرصشو نمیدونه چیه. 

همون که تو ذهنت میاد یه کاری کرده رو جلوشو بگیر اخه چرا باید یه کاری بکنه؟؟؟ اگر اینجور باشه خب همه ...

وی بگم خب من اخه ی سری چیزاتو ذهنمه و توی تلگرانش دیدم ک همونارو کردم دلیل ک لابد خیانت جنسی میکرده مث همون مخاطبا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگ من فقط کسای رو ذخیره کردم ک داخل گروه تلگرام بار اعلام کردن ک هروقت تواون شهررفتم زنگ بزنم...این ...

خب راست میگه دیگه. اصلا اونارو میخواد چکار؟؟؟ 

اونقدر باهاش خوب باش و دوست باش که اصلا به طرف کسی نره. اسم اونارو هم کامل پاک کن.

من حسم میگه بنده خدا شوهرت اهل هیچی نیست.

خب راست میگه دیگه. اصلا اونارو میخواد چکار؟؟؟  اونقدر باهاش خوب باش و دوست باش که اصلا به طرف ...

ممنون عزیزم امیدوارم همین ک میگی باشه...میگ من بچم کنترلم نیکنی یاپسربچم ک احساسات و غرایزم نتونم کنترل کنم و ذست ب خطای کثیف اینجوری بزنم .میگ من مجردیامم اینکارونکردم الان بازن و بچه 

ممنون عزیزم امیدوارم همین ک میگی باشه...میگ من بچم کنترلم نیکنی یاپسربچم ک احساسات و غرایزم نتونم کن ...

بهش اعتماد کن. دروغ نمیگه. اون موضوع رو فراموش کن هر وقت اومد تو ذهنت بگو ابن وسوسه است دیگه بهش فکر نکن. 

اگر میخواست کاری بکنه شما با این همه حساسیت تاحالا فهمیده بودی. 

برای من شده کمییی کارم راه بیوفته همینم بسمه😂😂😂❤️

بازم شکر پس😂❤😘

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃