2777
2789
عنوان

ازیه پادرد به کجا رسیدم😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 55 پست
یعنی قشنگ تا سکتت نده ولت نمیکنه😂😂😂 ولی پسر/دختر خوبیه راضیم ازش😂😂

من نه 

جز مرضای جورواجور و دسترسی به این سایت امکان پذیرنیست خیری ندیدم ازش😂

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مهره های گردنم سابیده شدن ،ان شاءالله خوب خوب بشی نترس طوری نمیشه❤شیراز دکتر کشاورز دکترخیییلی ع ...

عزیزم دیسک مامانت رو خوب کردی چجوری خوب کرد منظورت عمله؟؟ اخه میگن اینجور مشکلات درمان نمیشه منم داداشم کم سن از 16 سالکی کمردرد شدید گرفته الان ب زانوش زده چندماه خونه نشین شده سرکارنمیتونه بره دلم کبابه براش میشه بیشتر راهنمایی کنی راجب مشکل مامانت داداشم ام ار ای داده دکترگفت ساییدگی داری و هیچکاری براش نکردن میتونیم ببریم شیراز ولی میگن هیچ درمانی نداره

ممنپن عزیرم بابت وقتی ک گذاشنی واقعا راست میکی زندگی ماهم خیلی وقتا تامرز جدای پیش میره بازبرش میکرد ...

یهو نه. 

منم خودم وسواس تو نجس و پاکی دارم میفهمم افکار دست خودم نیست دائم میاد توذهنم‌. چند سال درگیرشم‌ اما تا حالا خودم نخواستم خوب بشم ولی یه مدت تصمیم گرفتم دیگه وقتی میاد توذهنم میگم ولش کن بهش فکر نمی‌کنم به نظرم خیلی تاثیر داشت چون خودم میخوام که بهتر شم  شما هم باید اول تصمیم بگیری بعدم آروم آروم وقتی میاد توذهنت‌ با اراده خودت بگو باید تغییر کنم نباید به این فکر کنم بعد حواس خودتو بده به چیز دیگه انشاءالله که بهتر میشی

عزیزم دیسک مامانت رو خوب کردی چجوری خوب کرد منظورت عمله؟؟ اخه میگن اینجور مشکلات درمان نمیشه منم داد ...

من اون زمانو دقیق یادم نمیاد فردا یه زنگ به خواهر بزرگترم میزنم میپرسم دقیق میام میگم بهتون اون مامانمو هی میبرد ومیاورد 

مامانم الان خوبه خوبه 

خودمم توفکرم یه وقت بگیرم ازدکتر

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
کرمان

من بازم فردامیپرسم 

ببینم مامانمو دکتر چکارکرد دیسکش خوب شدمیام میگم شایدواقعا احتیاجی ب عمل نباشه❤

من بازم فردامیپرسم  ببینم مامانمو دکتر چکارکرد دیسکش خوب شدمیام میگم شایدواقعا احتیاجی ب عمل ن ...

خداخیرت بده

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
یهو نه.  منم خودم وسواس تو نجس و پاکی دارم میفهمم افکار دست خودم نیست دائم میاد توذهنم‌. چند س ...

جالیه منم سااالها درگیرنجاست و پاکی بودم ک چقد ازار دهنده بود چقدر پاهام‌میشستم چقد همه‌جانمیتونسم نمازبخونم ولی خب ترک این وسواس راحته من ترکش کردم الان خیلی خوبم فقط درحالت عادی ب چشم ببینم رعایت میکنم..چاما‌این وووساسه برمیکرده ب شوهرم و خیلی سخته حس میکنم ی کاری کرده مثلا من فک نکنم بش میخام خودم گول بزنم

من اون زمانو دقیق یادم نمیاد فردا یه زنگ به خواهر بزرگترم میزنم میپرسم دقیق میام میگم بهتون اون ماما ...

وای عزیزم اگ بدونی چه لطفی درحقم میکنی همیشه دعات میکنم شاید باعث بشی خواهرم وبرادرم به سلامتیشون برسن 🙏 برات درخواست دوستی فرستادم گمم نکنی گلم

وای عزیزم اگ بدونی چه لطفی درحقم میکنی همیشه دعات میکنم شاید باعث بشی خواهرم وبرادرم به سلامتیشون بر ...

چشم حتما❤😘