2777
2789
عنوان

اقدامی ها ی شهریور موعدم ۲مهر بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3106 بازدید | 456 پست
یادش بخیر منم پارسال این موقع اقدام بودم  امسال بچم بغلمه الان داره شیر میخوره

برا ما ها هم دعا کن.. طریعی باردار شدین چقد اقدام موندین؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم ۱موعدمه ولی خب ناامیدم دوساله منتظرم 😞

امیدت ب خدا باشه دو مهر با امامت رسیدن امام زمان هستش انشاالله که خود صاحب زمان عیدیت رو میده و دامنت سبز میشه

برا ما ها هم دعا کن.. طریعی باردار شدین چقد اقدام موندین؟ 

حتما اگ قابل باشم من ۵ماه اقدام بودم بله طبیعی باردار شدم

پارسال خواهرمم از شهریور اقدام کرد اما تازه الان باردار شده پس امیدتو از دست نده 

منم این ماه پنجمین ماه اقدامم هستش

بیخیال باش پیاده روی کن من مسافرتم رفتم هرروز با دوستام خرید مرفتم  

اما ماه های قبلش همش تو خونه بودم مگفتم نکنه باردار باشم اتفاقی برام بیفته چون یدونه سقط کردم خوردم زمین سقط شد استرس داشتم 

بیخیال باش پیاده روی کن من مسافرتم رفتم هرروز با دوستام خرید مرفتم   اما ماه های قبلش همش تو خ ...

خیلی دلم میخواد بیخیال باشم ولی نمیشه.   الان آنقدر زیر شکمم رو فشار دادم تا ببینم مثل قدیمی ها چیزی متوجه میشم یا ن سفت شده یا ن دلم درد گرفت😖😣

سلام دوستان منم سه ماهه اقدامم به خاطر سابقه سندروم دکتر گفته فقط امسال میتونم اجازه بارداری بهت بدم.

ماه پیش لتروزول و سینال اف استفاده کردم،فولیکول خوب هم داشتم آمپول آزادسازی زدم اما نشد.

این ماه از روز هشت تا شونزده سیکلم یه شب در میون اقدام داشتم اما تخمکگذاریم دوسه روز بعدشه و تو اون روزا نشد اقدام کنم. موعدم ۳۰ شهریوره اما این ماه هیچ امیدی ندارم😔

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
سلام دوستان منم سه ماهه اقدامم به خاطر سابقه سندروم دکتر گفته فقط امسال میتونم اجازه بارداری بهت بدم ...

امیدت به خدا باشه انشاالله ک این ماه غافلگیر میشی 🥰🦋