2777
2789
عنوان

شما جای من بودین به روش میاوردین

448 بازدید | 41 پست

من با رژیم و ورزش ۳۰ کیلو کم کردم و دارم ادامه میدم بشه ۴۰ کیلو 

بعد دوستم که اراده رژیم و ورزشو نداشت با امپول یا عمل یا هر چی بلخره خودشو لاغر کرد ولی به من گفت رژیم سخت گرفتم و هر روز صبح ناشتا باشگاه بودم! در حالیکه میشناسمش نمیتونه رژیم بگیره

حالا به روش بیارم یا بیخیال بشم 

دوست ندارم منو احمق فرض کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار داری به روش بیاری، شاید واقعا راست بگه یا اصلا نگه به شما ارتباطی نداره بخوای چیزیو ثابت کنی

چون فکر میکنی خودت زحمت کشیدی و اون نکشیده به نتیجه رسیده داره اذیتت میکنه احتمالا ولی بهش بها نده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ول کن بابا چقدر درگیری

حسود نباش

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

چیکار داری به روش بیاری، شاید واقعا راست بگه یا اصلا نگه به شما ارتباطی نداره بخوای چیزیو ثابت کنیچو ...

دقیقاااا همین اذیتم میکنه اینکه خیلی راحت راه یه ساله رو یه شبه با پول باباش رفت