2777
2789
عنوان

دفع طلسم و جادوباسوره بقره 😵😰

191 بازدید | 28 پست

خانما من تو همین نی نی سایت خونده بودم اگه چله سوره بقره بردارید هر نوع طلسم و جادو که دارید از بین میره ولی حالا این وسط یه اذیتهایی هم میشید 

من امروز روز ششمه که صوتشو تو خونه پخش میکنم ،

تا چهار شب حالم خوب بود ومیگفتم حتما جادو اینا ندارم تا اینکه دیشب یه خواب وحشتناک دیدم از جن واینا تو خواب اذیتم میکردن تو خواب واقعا حالم بد بود به نظر شما تا ثیر سوره ی بقره ست؟واین خواب نشونه ی اینه که طلسم و جادو دارم وداره باطل میشه ؟

دیشب یک دفعه از خواب پریدم وتو اون لحظه باور کنید درو پنجره ی خونه یه جور بدی صدا میداد،وقتی بیدار شدم ده ثانیه بعدش صداها قطع شد

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

توجه نکنید به این چیزا و ادامه بدید

خودتون هم سوره ناس و فلق روزانه بخونید 

حرز امام جواد همراهتون باشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه نکنید به این چیزا و ادامه بدیدخودتون هم سوره ناس و فلق روزانه بخونید حرز امام جواد همراهتون باش ...

وای از خوابم خیلی ترسیدم نصفه شب داشتم سکته میکردم

عجببب چرا من گوش میدم چیز ترسناکی نمیبینم

نمیدونم به خدا منم تا چند شب هیچی ندیدم گفتم حتما طلسم و دعا ندارم،ولی واااای دیشب خوابمو بگم باور نمیکنی

توهم زدی فکر می کنی بخاطر اونه منم به مدت سرگذشت پیغمبر ها رو می خونم خواب های هپروت خیلی میبینم اذیت میشم تو خواب باید دیگه نخونمولی قرآن گوش دادن خوبه

وای از خوابم خیلی ترسیدم نصفه شب داشتم سکته میکردم

یه قرآن هم بالاسر باشه هنگام خواب 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اسی منم فکر میکنم واسم دعا کردن ولی میترسم بقره بزارم

اگه رو زندگیت سنگینی احساس میکنی بزارمنکه واقعا مشکلات زندگیم تموم نشدنیه،دیگه به تنگ اومدم گفتم بزار چله بقره بگیرم تهش چند روز اذیت میشم دیگه ولی قرآن خودش مواظبمه

توهم زدی فکر می کنی بخاطر اونه منم به مدت سرگذشت پیغمبر ها رو می خونم خواب های هپروت خیلی میبینم اذی ...

باور کن قبل خواب داشتم چیزای طنز میدیدم و میخندیدم وگرنه میگفتم چون بهش فکر کردم این خوابو دیدم