2777
2789
عنوان

اقدامی ها ی شهریور موعدم ۲مهر بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3106 بازدید | 456 پست
خیلی دلم میخواد بیخیال باشم ولی نمیشه.   الان آنقدر زیر شکمم رو فشار دادم تا ببینم مثل قدی ...

نکن عزیزم  چرا فشار میدی 

منم مث شما بودم حتی انقد عجول بودم رفتم دکتر گفتم حس مکنم علایم دارم برام ازمایش تیتر بارداری نوشت گف چون تا موعدت مونده  فقط این ازمایش دقیقه اگ حامله باشی نشون مده ولی همش توهم بود و بازدار نبودم 

تا  اینکه ماه بعدش تکرر ادرار داشتم کشاله های رونم درد مکرد  میدونستم باردارم وقتی کشاله هام درد مگرف مرفتم ازمایش مگف بارداری یادمه شب یلدا بود رفتم ازمایش فهمیدم باردارم 

نکن عزیزم  چرا فشار میدی  منم مث شما بودم حتی انقد عجول بودم رفتم دکتر گفتم حس مکنم علایم ...

😩😩پس چ کنم   سر بچه اولم تا ده روز بعداز عقب افتادن پری هیچ علایمی نداشتم ولی این سری اصلا صبر ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😩😩پس چ کنم   سر بچه اولم تا ده روز بعداز عقب افتادن پری هیچ علایمی نداشتم ولی این سری اص ...

مگن اگ مژه هات ب هم بچسبه یا همون دسته بشه بازداری 

من ی خانم منو دید از مزه هام گف باردارم و رفتم ازمایش دادم

مگن اگ مژه هات ب هم بچسبه یا همون دسته بشه بازداری  من ی خانم منو دید از مزه هام گف باردارم و ...

اینو واقعا منم اعتقاد دارم سر پسر اولم رفته بودم آرایشگاه خانومه داشت ابروم رو تمیز میکرد گفت حامله ایا گفتم نه فکر نکنم،،،اما حامله بودم.

سر دومی هم خودم از مژه های جفت شدم فهمیدم.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اینو واقعا منم اعتقاد دارم سر پسر اولم رفته بودم آرایشگاه خانومه داشت ابروم رو تمیز میکرد گفت حامله ...

خب الان نگاه کردم ولی نمیدونم😣

مژه های من همیشه جفت بوده😅

خب الان نگاه کردم ولی نمیدونم😣 مژه های من همیشه جفت بوده😅

واااای حالا تا موعدت با مژه هات درگیر میشی😂

عشقم دنبال علائم نباش. من هردوبار خسته شده بودم از اقدام اصلا یادم رفته بود موعدم چه تاریخی هست.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰