2777
2789
عنوان

اقدامی ها ی شهریور موعدم ۲مهر بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3106 بازدید | 456 پست
منم حس میکنم قبلش ازاد شده و بعد از سونو بدن درد زیاد خصوصا پا درد داشتم دیگه نمیدونم با اینکه ب ...

برای بی بی زود نبود؟؟؟؟ من ک روز ۱۲ آزاده شده بود حساب میکنم اگرم گرفته باشه و لانه گزینی زود باشه تازه هفته دیگه سه شنبه میشه ۱۲ روز از لقاح باز میترسم بی بی بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بی بی زود نبود؟؟؟؟ من ک روز ۱۲ آزاده شده بود حساب میکنم اگرم گرفته باشه و لانه گزینی زود باشه ت ...

والا نزن منم بیخودی زدم

الکی باز استرس گرفتم

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

انشاالله والا توهم میگیره بعد خودمو میزنم ب بی‌خیالی پا میشم راه میرم

هر کار میکنم ذهنم میره سمتش

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

میدونم منم همینجورم.  ولی خب اگه یادت افتاد بگو نه نیست توهم. من اینطور میکنم به شوهرمم میگم ک ...

انشالله که هر طور صلاحمونه بشه

منم اقدامی ماه هفتمم همسرم ضعیفه. خودمم کیست داشتم با طب سنتی رفع شد. تنبلی دارمم هرماهم فولی هام ریز بودن این ماه با خرنوب و تخم هویج روز ۱۱پری شد ۱۳ احتمالن تا تخمک گزاریییمم بزرگتر شدن. چن روز پیش پهلو هام درد میکرد نمیدونم از علائم بود یا از رقص بود ۲مهرم موعودمه

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
منم اقدامی ماه هفتمم همسرم ضعیفه. خودمم کیست داشتم با طب سنتی رفع شد. تنبلی دارمم هرماهم فولی هام ری ...

عزیزم انشاالله که این ماه مامان میشی و دامنت سبز🌹

عزیزم انشاالله که این ماه مامان میشی و دامنت سبز🌹

انشاءالله من و همه منتظرا 🧿😭🩷

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋