منم حس میکنم قبلش ازاد شده و بعد از سونو بدن درد زیاد خصوصا پا درد داشتم دیگه نمیدونم با اینکه ب ...
برای بی بی زود نبود؟؟؟؟ من ک روز ۱۲ آزاده شده بود حساب میکنم اگرم گرفته باشه و لانه گزینی زود باشه تازه هفته دیگه سه شنبه میشه ۱۲ روز از لقاح باز میترسم بی بی بزنم
منم اقدامی ماه هفتمم همسرم ضعیفه. خودمم کیست داشتم با طب سنتی رفع شد. تنبلی دارمم هرماهم فولی هام ریز بودن این ماه با خرنوب و تخم هویج روز ۱۱پری شد ۱۳ احتمالن تا تخمک گزاریییمم بزرگتر شدن. چن روز پیش پهلو هام درد میکرد نمیدونم از علائم بود یا از رقص بود ۲مهرم موعودمه
بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩❤️👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻🍼👨🏻🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩❤️👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻🍼👨🏻🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋