2777
2789
عنوان

من یه مامان خیلی تنهام

176 بازدید | 5 پست

پنج تا خواهر دارم از همشونم کوچیکترم. تا وقتی بچه نداشتم زیاد برام مهم نبود که ازم خبر نمیگیرن ولی واقعا بعد از بچه نیاز داشتم بیان کمکم کنن. تو حاملگی و زایمانم همش میگفتن میترسیم بچه کرونا بگیره و نمیومدن. اصلا مریضم نبودن. الان بچم دو سالشه پارسال  و پیارسال خیلی کمکشون رو لازم داشتم چون پسرم خیلی بچه سختی بود ولی نیومدن. خودشون وقتی بچه هاشون کوچیک بود میاوردن میزاشتن خونه مامانم منم مجرد بودم للگی بچه های اونا رو میکردم. اصلا همونا باعث شدن افسردگی شدید بگیرم هنوزم افسردگی دارم ولی بهترم. این تابستون زیاد میرفتم خونه یکی از خواهرام که طبقه پایین مامانم اینا میشینن ولی باهاش حرفم شد و دیگه نمیرم خونشون. سختیای بچه داری یه طرف بی محلی خواهرام یه طرف. کاش اصلا خواهر نداشتم. مامانم هم از اونا بدتر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچکسو ندارم مادرم فوت شده .یه خواهر دارم سالهاست باهاش رابطه ندارم .خیلی ظالم و دل سنگه نمی‌دونم خدا چطور خواهرمو میبخشه .منم تو زایمان تنها بودم تو بچه داری هم پوستم داره کنده میشه اما کمکی ندارم