2777
2789
عنوان

دوستان ب دادم برسید صورتم داغون شد

5857 بازدید | 53 پست

من ی هفته پیش چنتا سرم گرفتم میزنم صورتم ولی حالا ک میبینم صورتم منافذ باز پیدا کرده قبلا منافذ باز نداشتم

اسامی سرم ها:سرم چای سبز بیواکوا،سرم خاویار وزن،سرم برنج بیواکوا،سرم هیالورنیک اسید بیوکوا،سرم ویتامین سی بیوکوا شما تجربه ای ندارین؟

چون میگذرد غمی نیست 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این سرم کوفتی برنج رو زدم اصلا بهم نساخت...ی جاهایی از پوستم زبر میشد شبیه اگزما...همین ک کنار گذاشتم برگشت حالت اول

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

مصرفشونو قطع کن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم این سرم کوفتی برنج رو زدم اصلا بهم نساخت...ی جاهایی از پوستم زبر میشد شبیه اگزما...همین ک کنار گ ...

یعنی من این سرمارو نزنم صورتم بر میگرده؟منافذ پوستم بسته میشه؟

چون میگذرد غمی نیست 🙂

همشو باهم میزدی😐؟ 

یه دونه استفاده کن این یکی تموم شد بعدی

من این ترتیب سرمی که گفتی تو اینستا هم دقیق دیده بودم😅

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍